Midtbanekriger regnes som usikker

Eddie Howe har fått enda en skadebekymring.

8. feb 2019 kl 10.34 Arild Skjæveland

Fra før er det klart at David Brooks, Callum Wilson, Simon Francis og Lewis Cook er ute for Bournemouth i lørdagens kamp mot Liverpool. Nathaniel Clyne kan ikke spille på grunn av utlånsreglene i England

På dagens pressekonferanse kom manager Eddie Howe med enda et navn. Midtbanekrigeren Jefferson Lerma.

Colombianeren kom til Bournemouth fra Levante i fjor sommer for rekordsummen 25 millioner pund. Sammen med José Holebas fra Watford er han den med flest gule kort i Premier League denne sesongen. Han har allerede ni.

– Callum Wilson og David Brooks er fortsatt ute, muligens i fire uker å. Vi venter også på en «fitness test» for Jefferson Lerma, sa Howe på dagens pressekonferanse.

Det vil bli tatt en sen avgjørelse på om Lerma kan involveres.

– En spennende utfordring

Liverpool har hatt et godt tak på Bournemouth i de siste kampene, og møter et lag som sliter på bortebane. Howe sier at han ser frem mot en spennende utfordring.

– Vi har hatt noen gode kamper mot Liverpool, men de siste kampene har vært tøffe. De har blitt mer solide bak, og har fortsatt et glimrende angrep, sa han på pressekonferansen.

– Vi må være mer konkurransedyktige. Det er en god kamp, og en spennende utfordring. Liverpool er et topplag med en utmerket manager, sier han videre.

NYTT MØTE:
NYTT MØTE:  Liverpool knuste Bournemouth på Vitality Stadium. Nå kommer sørkystlaget til Anfield.

En som kan komme til å spille, er Dominic Solanke. Han fikk sin første start mot Cardiff City sist, og gikk fra Liverpool til Bournemouth i januarvinduet.

– Vi har investert i unge spillere som kan hjelpe oss nå, og i fremtiden. Solanke og Mepham har vært mål for oss lenge. De passer profilen til spillere vi ønsker å kjøpe. De har passet veldig bra inn i laget.

– Solanke kom fint gjennom Cardiff-kampen, sier han. Jeg synes Dominic spilte bra. Han har en god innstilling og arbeidsinnsats. Det er mye mer i vente fra ham.

Med Callum Wilson ute, virker det sannsynlig at 21 år gamle Solanke får sjansen mot gamleklubben.

Jürgen Klopp holder sin pressekonferanse kl. 14.30. Vi kommer til å følge den er på liverpool.no med tekst og video.

Liverpool - Bournemouth spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]