GOD:  Naby Keita spilte en meget god kamp mot Bournemouth på lørdag.

Naby Keita var en av de første Klopp tok ut på laget mot Bournemouth

Jürgen Klopp var aldri i tvil om Naby Keita skulle få tillit igjen mot Bournemouth.

Mot Bournemouth spilte Naby Keita en av sine beste kamper for Liverpool etter overgangen fra RB Leipzig. Midtbanespilleren som fylte 24 år på søndag har fått en del kritikk de siste ukene, men viste hvorfor Liverpool betalte store penger for ham i fjor sommer.

Jürgen Klopp forteller at Naby sitt navn var et av de første navnene på tavlen til denne kampen.

– «Hendo» kunne kanskje ha spilt. Adam Lallana kunne ha spilt igjen, men Naby var et av de første navnene på tavlen av flere årsaker, sier Klopp til The Guardian.

– Denne kampen var et stort steg. Andreomgangen mot West Ham var også et stort steg, men ingen la merke til det fordi ingen var fornøyde med kampen, så det ble ikke snakket om. Kanskje folk heller vil snakke om negative ting fra førsteomgangen med Naby. Det var ikke bra mot West Ham, det er ikke noe problem, sier han.

Mye mer i vente

Klopp sier at vi har mye bra i vente fra 24-åringen.

– Vi vil se noen svake omganger fra Naby i fremtiden også, men det var tydelig hele uken at den andreomgangen var veldig viktig for ham.

– Posisjonen blir tydeligere og tydeligere. Det er fortsatt mye i vente, for han finner seg fortsatt til rette. Noen ganger tar det lenger tid, slik er det, sier manageren.

– Folk mister tålmodigheten, og det er normalt - men vi gjør det ikke. Dette var åpenbart en av de beste kampene han har spilt.

Liverpools neste motstander er Bayern München. Det er en motstander Keita kjenner godt etter to sesonger i Bundesliga. Han har spilt fem ganger mot Bayern med RB Leipzig.Det har endt med fire tap og én seier. Seieren kom i hans siste kamp mot dem, i mars 2018. Da scoret han ett mål og hadde én målgivende i en 2-1 seier, ifølge Transfermarkt

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.02.2019 kl 16:16

Kjemper mot klokken for å rekke Liverpool-kampen

Martial og Lingard kan likevel bli klare til søndagens storkamp på Old Trafford.

+
20.02.2019 kl 14:45

Det går mot sesongforberedelser i Amerika og Europa

Istedenfor en forventet tur til Asia ventes Liverpool å dra tilbake til kjente drakter i USA til treningsforberedelsene før sesongen 2019/20.

+
20.02.2019 kl 14:14

Returen mot Bayern vises på storskjerm på Anfield

Bortekampen i München i Champions League kan følges via et stolsete på de helrødes hjemmearena.

+
20.02.2019 kl 12:33

-Vi må tilbake til vårt beste mot United

Andy Robertson ser fram mot søndagens gigantmøte.

+