Pep tror Liverpool vil bli i tittelracet helt til slutten

Innspurten i Premier League er så smått i gang, og det psykologiske spillet er sterkere enn det har vært tidligere i sesongen. Pep Guardiola har nok en gang uttalt seg om Liverpool.

8. feb 2019 kl 22.17 Hans Christian Boge-Fredriksen

Etter et par skuffende resultater for Liverpool, gikk Manchester City igjen opp på tabelltoppen i midtuken. Med det som har skjedd i det siste er de lyseblå nå bookmakernes favoritt til å nok en gang vinne Premier League.

Noe som har blitt diskutert i det som kan bli en utrolig tett innspurt, er det faktumet at Manchester City spiller først veldig mange av de resterende rundene, noe som kan føre til at de putter et ekstra press på Liverpool.

– Jeg vet ikke, i morgen spiller de først. Jeg vet ikke, jeg tror ikke noe kommer til å endre seg, sier Guardiola på spørsmål om hvor mye det har å si å spille først.

Flere har i det siste lurt på om Liverpool-spillerne har følt på presset om å hente klubbens første ligatittel på 29 år. Manchester Citys manager tror ikke det er tilfellet.

– Liverpool har eksepsjonelle spillere. Jeg tror ikke de føler presset. Jeg vet ikke. Jeg føler de spiller og ønsker å spille bra og vinne kamper, sier Guardiola.

– Liverpool vil bli der til slutten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]