PÅ KRYKKER:  Alex Oxlade-Chamberlain skadet seg mot Roma i fjorårets semifinale i Champions League. Her er han på rykker under finalen i mai.

Kan rekke kvartfinale i Champions League

Alex Oxlade-Chamberlain kan være tilgjengelig for spill i kvartfinalene i Champions League – dersom Liverpool skulle komme seg dit.

Tidligere i uken meldte Chris Bascombe i The Telegraph at Oxlade-Chamberlain først ville være tilgjengelig dersom Liverpool skulle kommet seg til semifinalene i Champions League. Under dagens pressekonferanse bekreftet Jürgen Klopp dette, men åpnet også opp for en tidligere retur.

– Dersom vi skulle komme til semifinalene i Champions League igjen kan han være tilgjengelig. Kvartfinaler – kanskje. Vi satte ham inn i Champions League-troppen fordi vi tror det er en sjanse for at han kan spille, sier Klopp.

Kvartfinalene spilles i midten av april, mens den første semifinalen spilles i månedsskiftet april/mai.

Oxlade-Chamberlain har hatt en mye bedre rehabiliteringstid enn mange først fryktet. Før sesongen regnet ikke Klopp med å få brukt den 25 år gamle midtbanespilleren før neste sesong.

Over en lengre periode har progresjonen til engelskmannen vært over all forventning, men han er likevel ikke med på treningene med laget riktig enda.

– Jeg venter fortsatt på grønt lys fra det medisinske apparatet for å kunne bruke ham i økter, sier manageren.

Før man skulle komme til en kvartfinale i Champions League venter som kjent to tøffe oppgjør mot Bayern München. Den første kampen spilles på Anfield tirsdag 19. februar.

PS: Etter den første kvartfinalekampen vil det kun gjenstå fem kamper i Premier League.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.02.2019 kl 16:16

Kjemper mot klokken for å rekke Liverpool-kampen

Martial og Lingard kan likevel bli klare til søndagens storkamp på Old Trafford.

+
20.02.2019 kl 14:45

Det går mot sesongforberedelser i Amerika og Europa

Istedenfor en forventet tur til Asia ventes Liverpool å dra tilbake til kjente drakter i USA til treningsforberedelsene før sesongen 2019/20.

+
20.02.2019 kl 14:14

Returen mot Bayern vises på storskjerm på Anfield

Bortekampen i München i Champions League kan følges via et stolsete på de helrødes hjemmearena.

+
20.02.2019 kl 12:33

-Vi må tilbake til vårt beste mot United

Andy Robertson ser fram mot søndagens gigantmøte.

+