Robertson forventer en stor kamp mot «nye» Manchester United

Andy Robertson er optimistisk foran møtet med Manchester United, men innrømmer at Liverpool må passe seg mot et sterkt lag.

21. feb 2019 kl 18.19 Odd Sindre Tonning

På søndag barker Liverpool og Manchester United sammen i Nord-Vest-derbyet, et oppgjør mellom to av gigantene i engelsk fotball. Etter møtet med Bayern München fortalte Andy Robertson om forventningene han har til kampen.

Skryter av rivalen

– Det er en stor kamp mot Manchester United, det er alltid stort mot dem. Det er i tillegg en hengekamp, og vi ser frem mot den, sier Robertson.

Siden Ole Gunnar Solskjær tok over som manager for Manchester United har han fått sving på laget. De røde djevlene har vunnet åtte, spilt en uavgjort og ennå ikke tapt en kamp i Premier League under nordmannens ledelse. Robertson anerkjenner at det er et annet lag Liverpool skal opp mot nå, enn da de møttes i desember.

– Det er en enorm kamp, og de er et annet lag nå, som spiller veldig god fotball. Jeg tror vi må være oppmerksomme mot dem, men de vet hva de skal opp mot og må være oppmerksomme mot oss også. Det vil bli en god kamp og en vi forhåpentligvis kan komme vinnende ut av.

– Et lag fylt med stjerner

Skotten peker også på at laget til Solskjær er et lag med flere gode spillere som Liverpool må passe på dersom de har tenkt å returnere fra Old Trafford med alle poengene.

– Når du ser på laget deres, så er det et lag fylt med stjerner. De har kommet til festen og de har et fantastisk lag. De har også fått tilbake noen spillere fra skader, noe som alltid hjelper, samtidig som de har en sterk tropp.

– Vi vet hva vi skal opp mot og vi må stoppe truslene de kommer med, men forhåpentligvis har vi nok til å skape problemer for dem også, slik at vi får det resultatet vi trenger.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]