Spurs holder følge i toppen

Tottenham fortsetter å vinne, og er fortsatt med i kampen om tittelen.

10. feb 2019 kl 16.31 Arild Skjæveland

Da Harry Kane og Dele Alli skadet seg med kort mellomrom var det mange som avskrev Tottenham i gullkampen. Uten to av sine viktigste offensive spillere fortsetter London-klubben bare å vinne.

De har røket ut av cupene, men vant i dag sin fjerde strake ligakamp i Premier League, og holder følge med Liverpool.

Tottenham er med det oppe på 60 poeng – fem bak Liverpool. Og nå er Kane trolig tilbake til neste serierunde.

Spurs har enda ikke spilt uavgjort denne sesongen. De står med 20 seire og seks tap. Liverpool har 20 seire, fem uavgjorte og ett tap.

Leicester presset på

Leicester brente en rekke store sjanser i den første omgangen, og det var litt imot spillets gang da Davinson Sanchez headet inn 1-0 etter en lur cornervariant.

I de andre omgangen fikk Leicester straffespark, Jamie Vardy kom inn fra innbytterbenken og tok straffen med sin første touch på ballen. Den la han ned i hjørnet der Hugo Lloris lå.

Christian Eriksen la på til 2-0 like etter det brente straffesparket.

Jamie Vardy reduserte til 2-1, etter et flott forarbeid av Ricardo Pereira, og Leicester trykket på for å få en utligning. Den kom ikke – men Spurs kontret inn 3-1 i siste ordinære spilleminutt ved Hueng-min Son.