Uavgjort også for U23

På en kveld der førstelaget måtte nøye seg med poengdeling, er nok U23-laget mer fornøyd med utfallet av sin 1-1 kamp.

5. feb 2019 kl 00.43 Einar Kvande

George Johnston sørget nemlig for et sent utligningsmål for Liverpool U23 i mandagens kamp i Premier League 2 mot Mancester City på akademiet i Kirbky.

Taylor Richards ga gjestene ledelsen i andre omgang, før midtstopper Johnston lurte seg inn bak Citys forsvar og flikket Adam Lewis sin lange pasning over Manchester-lagets målvakt. Scoringen i det 83. minutt sikret det fjerde 1-1 resultatet på rad for Liverpool U23 i ligaen.

Den Liverpool-fødte angriperen Paul Glatzel fikk sin U23-debut i denne kampen, og storscoreren var nær ved å tegne seg på scoringslista midtveis i første omgang.

Bakover på banen holdt Johnston og Connor Randall gjestene på avstand, mens keeper Shamal George stoppet et lavt skudd fra Citys Adrian Bernabe. Han måtte også håndtere et frispark fra Tome Dele Bashiru like før pause.

Offside x 2

Glen McAuley hadde ballen i nettmaskene både før og etter pause, men begge forsøkene ble avvinket for offside.

City åpnet andre omgang best, og tok ledelsen ved Taylor etter en times spill. Han avsluttet lavt under George fra sin posisjon inne i feltet.

Luis Longstaff og Bobby Duncan kom inn fra benken, og erstattet Liam Coyle og Juanma. Liverpool la om fra ving-backer til en 4-4-2-formasjon med diamant, og presset på for en utligning. Den kom altså med mindre enn ti minutter igjen å spille. Yasser Larouci og Lewis stod for forspillet, før Johnston satte ballen i mål.

Innbytter Duncan kunne blitt matchvinner i sluttsekundene, men fikk ikke nok kraft bak sin avslutning.

Liverpools lag: George, Randall, Juanma (Duncan 76), Whelan, Johnston, Coyle (Longstaff 71), Glatzel, Sharif, McAuley, Lewis, Larouci.

Ubenyttede reserver: McKenzie-Lyle, Williams