SKAPTE HODEBRY FOR MOTSTANDEREN:  Trent Alexander-Arnold legger nok et godt innlegg i kampen mot Watford.

Var ikke sikker på at Trent klarte tre kamper på en uke

Jürgen Klopp med forklaringen på hvorfor Trent Alexander-Arnold ikke spilte mot Manchester United.

Trent Alexander-Arnold var kampens store spiller da Liverpool banket Watford 5-0. Etter kampen fikk Jürgen Klopp spørsmål om hvorfor scouseren ikke spilte mot Manchester United tre dager tidligere.

– Han spilte ikke på søndag, men jeg tenker ikke på gamle kamper. En kollega av deg spurte meg om det var på grunn av prestasjonen hans i den forrige kampen mot Manchester United. Jeg måtte virkelig tenke meg om. Hva var det? Å ja, hendelsen med Rashford. Men Trent har vært ute med skade, og spilte så en kamp, og det var åpenbart at vi måtte ta en avgjørelse om han klarer å spille tre kamper i løpet av en uke eller ei. Vi var ikke sikre, og det var grunnen til at han ikke spilte mot United. Det var den eneste grunnen til det, svarte Liverpool-manageren.

Uthvilt og i god form

– Nå spilte han mot Watford. Han var uthvilt og kunne starte, og han spilte en strålende fotballkamp. Han er selvsagt i god form. Det er bare å se på måten han jager bakover på banen på alle deres kontringer. Han var også involvert i nesten alle våre angrep. Det var en strålende prestasjon.

– Innleggene hans var gode. Den første corneren var ikke helt slik vi ønsker dem. Den var ganske flat, og vi ønsket at den skulle gå høyere, men alle de andre innleggene hans var enestående. Jeg sier ikke at dette var situasjoner hvor det var enkelt å avslutte, men innleggene gjorde det i alle fall enklere.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.07.2019 kl 15:48

På innsiden av den emosjonelle kampen

Nå kan du se det som skjedde bak kulissene i Liverpools treningskamp mot Bradford i en ny episode av «Inside pre-season».

+
16.07.2019 kl 14:36

Liverpools kommersielle direktør er ferdig i klubben

Etter åtte år i klubben, har Liverpools kommersielle direktør, Olly Dale, bestemt seg for å forlate sin stilling i klubben.

+
16.07.2019 kl 09:20

– Ville vært vanskelig for Philippe å spille for noen av Liverpools rivaler

Philippe Coutinhos agent mener det vil være nær umulig med en overgang til en annen Premier League-klubb enn Liverpool.

+
16.07.2019 kl 06:58

Til USA uten seks toppspillere

Det blir tynt i rekkene framover på banen når Liverpool skal spille tre treningskamper i USA.

+