RASK:  David Alaba virker å ha stor tro på egen fart før møte med Mohamed Salah.

– Vi er Bayern, vi trenger ikke gjemme oss for noen

David Alaba går høyt ut, og virker lite redd for å ta seg av Mohamed Salah på tirsdag.

– Salah er en av de beste spillerne i verden. Han er rask, men jeg har spilt mot andre raske spillere som Kylian Mbappe. Jeg vet av erfaring at det er viktig at jeg bruker styrkene mine, sier Bayern Münchens David Alaba til Bild.

– Det vil definitivt ikke bli en lett kamp. Men selvsagt har vi troen på oss selv, siden vi kjenner våre egne styrker. Vi er Bayern München og vi trenger ikke gjemme oss for noen motstander. Vi vil gi alt for å komme vinnende ut av duellen til slutt, sier han.

– Ekstremt rask

Karl-Heinz Rummenigge er en av dem som mener David Alaba er rett mann til å stoppe Liverpools toppscorer.

– Han er en brilliant spiller på høyresiden, men vi har Alaba som venstreback, som også er ekstremt raskt. Vi har full tiltro til David, som er en av de beste forsvarsspillerne i verden.

Rummenigge er likevel klar over at det ikke blir noen enkel kamp mot et Liverpool-lag, som bare har tapt en gang hjemme denne sesongen. Det var med sterkt redusert mannskap i ligacupen mot Chelsea. 

– Uavgjort ville være veldig bra, det viktigste er å score og ikke bare tenke på å forsvare seg. Dette kan bli nøkkelen til kvartfinale, siden Liverpool har vist svakheter borte, mener den tidligere storspilleren.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.02.2019 kl 14:41

– De innehar enorm kvalitet

Det er over tre år siden Jürgen Klopp forlot Bundesligaen, men han kjenner fortsatt godt til Bayern München-laget.

+
17.02.2019 kl 13:21

Vil revansjere seg mot Bayern

Naby Keita har god erfaring i å spille mot Bayern München. Gjennom sin tid i RB Leipzig har han hatt både oppturer og nedturer mot tirsdagens motstander.

+
17.02.2019 kl 12:06

Har skapt profitt på overgangsmarkedet

Michael Edwards er en mann som liker å operere i det skjulte. Siden han ble forfremmet i 2016 har han utrettet store ting på overgangsmarkedet.

+
17.02.2019 kl 09:50

Topper fair-play tabellen

Liverpool spiller renest i Premier League, mens Manchester United er blant verstingene.

+