– Vi er Bayern, vi trenger ikke gjemme oss for noen

David Alaba går høyt ut, og virker lite redd for å ta seg av Mohamed Salah på tirsdag.

14. feb 2019 kl 13.14 Arve Vassbotten

– Salah er en av de beste spillerne i verden. Han er rask, men jeg har spilt mot andre raske spillere som Kylian Mbappe. Jeg vet av erfaring at det er viktig at jeg bruker styrkene mine, sier Bayern Münchens David Alaba til Bild.

– Det vil definitivt ikke bli en lett kamp. Men selvsagt har vi troen på oss selv, siden vi kjenner våre egne styrker. Vi er Bayern München og vi trenger ikke gjemme oss for noen motstander. Vi vil gi alt for å komme vinnende ut av duellen til slutt, sier han.

– Ekstremt rask

Karl-Heinz Rummenigge er en av dem som mener David Alaba er rett mann til å stoppe Liverpools toppscorer.

– Han er en brilliant spiller på høyresiden, men vi har Alaba som venstreback, som også er ekstremt raskt. Vi har full tiltro til David, som er en av de beste forsvarsspillerne i verden.

Rummenigge er likevel klar over at det ikke blir noen enkel kamp mot et Liverpool-lag, som bare har tapt en gang hjemme denne sesongen. Det var med sterkt redusert mannskap i ligacupen mot Chelsea.

– Uavgjort ville være veldig bra, det viktigste er å score og ikke bare tenke på å forsvare seg. Dette kan bli nøkkelen til kvartfinale, siden Liverpool har vist svakheter borte, mener den tidligere storspilleren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]