COMEBACK:  Alex Oxlade-Chamberlain gjorde comeback på fredag.

– Alt er bra med kneet til Oxlade-Chamberlain

Jürgen Klopp har fått gode nyheter om Alex Oxlade-Chamberlain.

På fredag gjorde Alex Oxlade-Chamberlain sitt etterlengtede comeback etter 11 måneder ute. Han spilte de førte 40 minuttene i U23-kampen mot Derby, men ble tatt av banen etter at han holdt seg til låret.

Nå har Jürgen Klopp fått gode nyheter - og alt er bra med kneet til midtbanespilleren.

– Det er ikke overraskende, det er normalt. De gode nyhetene er at kneet er perfekt. Ingenting skjedde, og det var vår eneste bekymring, sier Klopp til Liverpoolfc.com

Vil ta tid

Etter en så alvorlig kneskade vil det ta tid før Oxlade-Chamberlain er tilbake for fullt - selv om han er i full trening.

– Fotballkamper er forskjellig fra fotballtrening. Det er grunnen til at han kjente noe i muskelen. Takk Gud, så var vi smarte nok til å ta ham av selv om det bare var fem minutter tidligere enn vi hadde tenkt før kampen. Det ga mening, og ingenting annet skjedde.

– Vi har alltid sagt at det vil ta tid. Kanskje er jeg skyldig i å være litt for opprømt, men dersom ingen spurte meg ville jeg ikke bare startet å snakke om Ox. De spør meg, og jeg sier sannheten. Og sannheten er at det så veldig bra ut på trening. Men det er bare i småkamper, skuddsituasjoner og slike ting.

– Det er Ox, og vi elsker ham, men når alt kommer til alt må vi sørge for at han er klar for å spille på stor bane. Da trenger han tid, men alt er bra.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.08.2019 kl 22:24

– Det betyr ingenting hvordan du vinner kampene

Georginio Wijnaldum forklarer sine tanker om de varierende prestasjonene i sesongstarten.

+
19.08.2019 kl 21:09

Nå blir det 1. mot 2. plass neste helg!

Liverpool beholder tabelltoppen etter at Manchester United spilte uavgjort mot Wolverhampton.

+
19.08.2019 kl 20:11

Batshuayi senket Liverpool U23

To mål og en assist fra Michy Batshuayi sørget for 3-0 seier til Chelsea U23.

+
19.08.2019 kl 18:44

Carroll forteller hvordan han opplevde rekordovergangen til Liverpool

Andy Carroll ble Liverpools dyreste spiller gjennom tidene da han signerte i 2011. På det tidspunktet visste han lite av hva som ventet han.

+