– Alt er bra med kneet til Oxlade-Chamberlain

Jürgen Klopp har fått gode nyheter om Alex Oxlade-Chamberlain.

11. mar 2019 kl 17.28 Arild Skjæveland

På fredag gjorde Alex Oxlade-Chamberlain sitt etterlengtede comeback etter 11 måneder ute. Han spilte de førte 40 minuttene i U23-kampen mot Derby, men ble tatt av banen etter at han holdt seg til låret.

Nå har Jürgen Klopp fått gode nyheter - og alt er bra med kneet til midtbanespilleren.

– Det er ikke overraskende, det er normalt. De gode nyhetene er at kneet er perfekt. Ingenting skjedde, og det var vår eneste bekymring, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

Vil ta tid

Etter en så alvorlig kneskade vil det ta tid før Oxlade-Chamberlain er tilbake for fullt - selv om han er i full trening.

– Fotballkamper er forskjellig fra fotballtrening. Det er grunnen til at han kjente noe i muskelen. Takk Gud, så var vi smarte nok til å ta ham av selv om det bare var fem minutter tidligere enn vi hadde tenkt før kampen. Det ga mening, og ingenting annet skjedde.

– Vi har alltid sagt at det vil ta tid. Kanskje er jeg skyldig i å være litt for opprømt, men dersom ingen spurte meg ville jeg ikke bare startet å snakke om Ox. De spør meg, og jeg sier sannheten. Og sannheten er at det så veldig bra ut på trening. Men det er bare i småkamper, skuddsituasjoner og slike ting.

– Det er Ox, og vi elsker ham, men når alt kommer til alt må vi sørge for at han er klar for å spille på stor bane. Da trenger han tid, men alt er bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]