Se målene da Rhian Brewster viste sin målteft i sin første kamp etter langtidsskade

Scoret etter bare seks minutters spill.

29. mar 2019 kl 18.16 Einar Kvande

Rhian Brewster scoret to mål for Liverpool U23 i en treningskamp mot Northwestern University i dag, melder Liverpoolfc.com.

Dette var Brewsters første fotballkamp siden januar 2018, da han fikk en stygg leddbåndskade i ankelen, og måtte opereres både i ankel og kne. Spissen spilte 45 minutter på akademiet i Kirkby.

18-åringen trengte bare seks minutter for å komme på scoringslista, da han skrudde et skudd i nettmaskene fra utenfor straffefeltet.

Ikke lenge etter scoret hans sitt andre mål, da han satte inn en retur etter at en skudd fra Glen McAuley traff tverrliggeren.

Brewster spilte hele første omgang av det som til slutt ble en 4-0 seier for Neil Critchleys mannskap.

Venstreback Tony Gallacher scoret de to siste målene, begge fra kloss hold i kampens sluttminutter.

– Vi har savnet ham

– Det var flott å ha Rhian tilbake. Han har vært ute lenge, og vi har savnet ham. Det var godt for ham å være tilbake på banen, og det var strålende for ham at han scoret to mål, uttaler Critchley til Liverpoolfc.com.

– Hans første mål var et fantastisk skudd, og så gjorde han ett mål til også. Det var godt å se ham tilbake. Forhåpentligvis kan han bygge videre på dette, og komme fullstendig til hektene igjen. Forhåpentligvis får han ikke flere problemer, avslutter U23-manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]