– Jeg tror ikke noen vil være preget av et tap for tre uker siden

Jürgen Klopp mener at Tottenham har fått sin svake periode på avstand.

29. mar 2019 kl 17.19 Einar Kvande

Tre tap på de fire siste kampene betyr at Tottenham er å finne langt nede på formtabellen i Premier League. Men siden det er 22 dager siden det siste tapet, tror ikke Jürgen Klopp at Spurs vil være preget av disse resultatene når de gjester Anfield på søndag.

– Dette er spennende tider for Tottenham. Jeg har sett bilder av deres nye stadion, og den ser ganske imponerende ut. De har virkelig noe å se frem til der, sa Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– Det er tre uker siden Tottenham spilte sin forrige kamp. Jeg tror ikke noen kan føle på et tap etter tre uker, la han til.

– Vi forventer å møte det sterkeste laget Tottenham kan mønstre. Det er et lag i verdensklasse som vil komme hit.

– Vi har sett Champions League-kampene som Tottenham har spilt. Det er ikke tvil om at de er et godt fotballag. Dessverre veldig gode.

– Både fotballferdigheter og holdninger blir viktige

Liverpool leder som kjent Premier League, og Klopp håper at hans spillere vil bevare selvtilliten i ukene som kommer. Sju kamper gjenstår å spille.

– Både deres fotballferdigheter og deres holdninger blir veldig viktige. Det samme gjelder karakterstyrken. Dersom man tror på noe, er det større sjanse for at det skjer. Det er jeg 100 prosent sikker på.

– Problemet er at Manchester City også tror de skal klare dette, så et av lagene vil bli skuffet når sesongen er over. Slik er det bare.

– Man la oss gå for dette. Ingen vet hvem som vil trone øverst på tabellen den 12. mai, men vi vil gjøre alt for at det skal bli en stor dag for oss, avslutter Klopp.

Ingen vet hvem som vil trone øverst på tabellen den 12. mai, men vi vil gjøre alt for at det skal bli en stor dag for ossJürgen Klopp

Har du innspill til journalisten?
[email protected]