– De skal ikke bli kvitt oss

Jürgen Klopp akter ikke å slippe Manchester City av syne i tittelkampen.

10. mar 2019 kl 18.31 Einar Kvande

Liverpool reduserte avstanden til Manchester City til ett poeng igjen, ved å slå Burnley 4-2 på Anfield.

– Vi må sørge for at vi henger med i denne veldig interessante kampen i toppen av tabellen, sa Jürgen Klopp under sin pressekonferanse etter kampen.

– Beskjeden vi ga i dag er at ingen skal bli kvitt oss dersom vi spiller slik som i dag. Vi hadde den perfekte miksen av å kjempe ned motstanderen, kjempe mot forholdene og spille fotball. Det var veldig bra.

Salahs femte strake kamp uten scoring

Mohamed Salah gikk av banen uten nettkjenning for femte kamp på rad. Den lengste kamprekken han har hatt uten scoring som Liverpool-spiller. Men egypteren var involvert i Liverpools tre første mål.

– Salah var for meg den beste spilleren på banen, og han scoret ikke, sa Klopp om den saken.

– Jeg tror kanskje ikke det gjenspeiles i så mange spillerbørser, fordi han er en spiss som ikke scoret, men vi har ikke noe problem med selvtilliten. Vi er i god form.

– Det var bra det skjedde tidlig

Ashley Westwood ga Burnley ledelsen direkte på hjørnespark. En scoring som ble gjenstand for diskusjoner etterpå.

– Det tidlige målet vi slapp inn ville trolig ha blitt annulert om dommeren hadde sett bedre hva som skjedde. Jeg vet ikke helt. For meg så det ut som en forseelse da jeg så det live, og etterpå så jeg opptakene. Du kan ikke behandle en keeper på den måten.

– Det var bra det skjedde tidlig, slik at vi hadde nok tid til å slå tilbake og snu kampen. Det gjorde vi. Vi skapte sjanser, og vi hadde 23 skudd eller noe mot tre.

– 4-2 er et strålende resultat. Vi visste det ville bli veldig vanskelig mot Burnley, og det var det nok engang. Men jeg følte hele tiden at vi kunne vinne. Det er slik det bør være.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]