Derfor er Sadio Mané i kanonform

Jürgen Klopp med enkel forklaring på hvorfor Sadio Mané har gjort elleve mål på elleve kamper.

20. mar 2019 kl 09.35 Einar Kvande

Sadio Manés elleve scoringer på elleve kamper har ikke kommet som en følge av noen endring i treningsregimet. Snarere tvertimot.

Mané er nå oppe i 20 scoringer for Liverpool denne sesongen, noe som er likt med Mohamed Salah.

– Han er i veldig god form for øyeblikket, ja, slår Jürgen Klopp fast til Liverpoolfc.com.

– Sadio har egentlig nesten alltid spilt slik som dette, men nå er han alltid på riktig sted til riktig tid. I fotball er det slik noen ganger, er den enkle forklaringen Liverpool-manageren gir på Manés spektakulære scoringsform.

Mo må følge samme oppskrift

– Det eneste han gjorde da han ikke alltid var på riktig sted, var å jobbe, jobbe og jobbe. Det er akkurat hva Mo må gjøre nå. Akkurat det samme. Bare jobbe, gjøre de riktige tingene, og målene vil komme igjen for ham også.

– Mo har vært ganske uheldig, mens Sadio er heldig for øyeblikket. Men det er sant at han er i strålende form.

– Mo er også i god form, men kanskje en halvmeter unna situasjonen hvor noen annen scorer. Det innlegget til Robbo mot Fulham er jeg ganske sikker på at Mo hadde scoret på dersom ikke Gini hadde fått ballen. Det er øyeblikk som dette. Som spiss tenker du søren også, når noen annen misbruker sjansen. Det er slik det er. Det er ikke noe problem.

– Men Mané er selvsagt i strålende form.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]