– Det er mer press i Liverpool enn i City

Psykologisk spill eller en ærlig betraktning? Raheem Sterling har uttalt seg om tittelkampen.

1. mar 2019 kl 09.58 Einar Kvande

Raheem Sterling var fast inventar på Brendan Rodgers sitt Liverpool-mannskap som kollapset i ligainnspurten i 2013/14 - sist Liverpool var i posisjon til å vinne ligaen.

Manchester City-spilleren følte mer på presset og kravet til å prestere da han var Liverpool-spiller enn nå som han er i City.

Sterling forlot Liverpool til fordel for City for 49 millioner pund i 2015.

– Da jeg var i Liverpool følte jeg mye mer press enn jeg gjør her. Da snakker jeg om presset fra fansen på kampdager, sier lynvingen til Sky Sports.

– Jeg tror det påvirket oss litt. Vi hadde kontroll og hadde muligheten til å ta hjem mesterskapet, men klarte det ikke, minnes han om tiden i Liverpool.

– Et helt annet scenario enn i fjor

– Her i City er vi kun fokuserte på neste kamp, og prøver å vinne en kamp om gangen. Men nå er det et helt annet scenario enn i fjor. I fjor ledet vi ligaen komfortabelt på dette tidspunkt.

– Liverpool har spilt god fotball til tider, men vi er trygge på oss selv og har tro på at vi skal ta dette hjem, sier han om tittelkampen.

– Denne sesongen er helt annerledes, fordi det er vi som jager for å ta igjen Liverpool. Det er veldig jevnt akkurat nå, men jeg har full tiltro til troppen vår.

Liverpool ligger ett poeng foran City når det gjenstår 10 kamper å spille.

Kommende helg har Manchester City bortekamp i Bournemouth på lørdag, mens Liverpool spiller borte mot Everton i Merseyside-derbyet på søndag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]