– Det var en gjennomsnittlig kamp, med et sensasjonelt resultat

Jürgen Klopp mener det absolutt ikke var nerver som skapte dramaet på Craven Cottage.

17. mar 2019 kl 18.37 Arve Vassbotten

Etter en svært spennende avslutning da Fulham utlignet etter 74 minutter, fikk Liverpool med seg tre nye poeng i jakten på Premier League trofeet søndag.

Med det er Liverpool også på førsteplass på tabellen når lagene nå tar landslagspause. Manchester City har riktignok en kamp mindre spilt, og skal selv opp mot Fulham i neste runde.

– Det var en gjennomsnittlig kamp, med et sensasjonelt resultat.

– Det ser ikke ut til at City vil miste så mange poeng, så vi må vinne og vinne. Det er veldig viktig at vi vant i dag. Dere kunne se reaksjonen vår etter kampen, var Jürgen Klopps konklusjon på pressekonferansen etter kampen.

Intensitet - ikke nerver

På én uke har Liverpool nå slått Burnley 4-2, Bayern München 3-1 og Fulham 2-1.

– Dette var så annerledes enn mot Burnley og Bayern, tre ulike lag. Vi mistet rytmen etter at vi scoret. Vi kunne ha scoret ett eller to til før Fulham scoret sitt. Vi slapp dem inn i kampen igjen med kontringer.

– Det handler om intensitet - ikke nerver, sier Klopp.

– Vi hadde en god reaksjon på det, men det var ikke noen perfekt kamp.

Husk på at uten Milner ville det sannsynligvis vært 1-0.Klopp om hva slags innvirkning Milner hadde på kampen

– Uten Milner ville det vært 1-0

Klopp fikk på pressekonferansen også spørsmål om hva slags innvirkning James Milner fikk da han kom inn.

– Milner tar straffer når han er på banen, det gir mening. Det var ingen tvil om det, men også Millie er et menneske. Husk på at uten Milner ville det sannsynligvis vært 1-0, sa Klopp med et spøkefullt stikk til at Milner kom inn og hadde sleivsparket som førte til at Fulham fikk sin utligning.

– Jeg var sikker på at vi ikke ville få panikk og ikke ville få nervene dere alle venter på. Vi hadde lang nok tid i denne situasjonen. Det er vanskelig for andre lag å slå oss, og det betyr at vi har en sjanse til å vinne.

Jeg var sikker på at vi ikke ville få panikk og ikke ville få nervene dere alle venter på.Jürgen Klopp

– De fem til ti minuttene før utligningen hadde vi så mange små feil. Vi hadde kontrollert kampen helt før vi ga Fulham ballen, mente Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]