– Jeg unnskylder ingen ting, men vi drar hjem på toppen av tabellen

Virgil van Dijk og James Milner tok begge selvkritikk etter kampen mot Fulham. Men det ble seier til slutt.

17. mar 2019 kl 17.43 Arve Vassbotten

Liverpool har fått det for vane å gjøre det vanskelig for seg selv på Craven Cottage i sesonger laget jakter seriegullet. Både i 2014 og i 2009 ble kampene avgjort først på overtid. Denne gangen trengte laget heldigvis ikke vente like lenge, men høydramatisk det ble det.

Liverpool så ut til å ha kontroll på 1-0, men etter 72 minutter utnyttet tidligere Liverpool-spiller Ryan Babel en feil mellom James Milner, Virgil van Dijk og Alisson Becker, og satte inn utligningen. James Milner startet situasjonen med et sleivspark.

– Sjefen sa at jeg skulle gå inn og roe det ned, så er det første jeg gjør å bomme på ballen og sette Virgil under press. Det var ikke ideelt, men heldigvis fikk vi en seier, sa James Milner etter kampen.

– Burde håndtert det bedre

FEILBEREGNET:
FEILBEREGNET:  Virgil van Dijk headet for svakt tilbake til Alisson da Babel scoret.

Men heldigvis for Milner var det han som ble helten til slutt, da han iskaldt satte inn straffesparket ni minutter før slutt.

– Jeg følte også at det var viktig å gjøre opp for feilen. Men jeg har flere år med å trene på straffer og når man står der er det bare å gjøre det man har trent på, sa Milner.

– Feil skjer i fotball. Det er hva det er, men vi går videre. Jeg gir ikke unnskyldninger. Jeg skulle håndtert det bedre. De scoret, men vi scoret igjen og vi drar hjem på toppen av tabellen, sa Virgil van Dijk til Sky Sports etter kampen.

– Dette var en massiv seier. Vi visste det ville bli tøft, men vi gjorde det veldig vanskelig for oss selv.

– Med min feil, gjorde vi det mer spennende for dem, sier van Dijk i et annet intervju etter kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]