Hvis man ser på historien er det liten grunn til å tro det blir enkelt på Craven Cottage søndag.

17. mar 2019 kl 11.10 Arve Vassbotten

De to siste gangene Liverpool har hatt en mulighet på å vinne Premier League, har Craven Cottage gitt Liverpool-supporterne nerveproblemer.

Da Liverpool jaktet ligatittelen i 2014 ble det høydramatisk på Craven Cottage.

Liverpool kom til kampen fra en minneverdig 5-1-seier mot Arsenal, men havnet under med 2-1 mot Fulham. Men med 18 minutter igjen utlignet Philippe Coutinho, og på overtid ble Daniel Sturridge felt inne i 16-meteren.

Steven Gerrard sikret seieren fra straffemerket.

Veldig likt 2009

Fem år tidligere i 2008/2009 var det en lignende situasjon, da under Rafael Benitez.

Da, som nå, var Liverpool ett poeng bak lederen med åtte kamper igjen. Selv om Liverpool da hadde spilt en kamp mer.

Igjen falt avgjørelsen på overtid. Yossi Benayoun ble da helten. Ryan Babel, som nå spiller for Fulham, hadde forarbeidet til scoringen.

SCORING PÅ OVERTID:
SCORING PÅ OVERTID:   Yossi Benayoun scoret et veldig viktig mål to minutter på overtid.

Dette sto i vår beskrivelse av målet den gangen:

«Babel går innover i banen, sender ballen inn, omsider til Benayoun. Israeleren skyter fra skrått hold og banker ballen i motstatt kryss. En ufattlig viktig og pen scoring, på overtid! De rødes åttende overtidsscoring for sesongen, og vi er fortsatt med i kampen om ligagullet!»

Før det hadde Liverpool fire skudd i stengene.

Når Liverpool drar til London i dag er det for å ta tilbake tabelledelsen fra Manchester City, med en kamp mer spilt. Fulham har tapt ni av sine ti siste kamper i Premier League, deriblant sine seks siste.

Søndag klokka 15.15 spiller Fulham mot Liverpool. Den sendes på TV 2 Sport Premium.