– Dette var helt sprøtt

Mohamed Salah uttaler seg om de elleville sluttminuttene mot Tottenham.

31. mar 2019 kl 21.45 Einar Kvande

Mohamed Salah headet ballen inn i feltet, og var dermed direkte involvert i Liverpools vinnermål mot Tottenham, da Hugo Lloris bokset ballen i beinet på Toby Alderweireld, før ballen trillet over mållinja.

– Dette utgjorde en stor forskjell. Det kunne du se på supporterne etter kampen. Det var helt sprøtt, sa Salah til Sky Sports etter kampslutt.

Fikk hjelp av supporterne

– Supporterne ønsker virkelig å vinne Premier League, og vi skal gjøre alt vi kan for å at det skal skje. De hjalp oss gjennom kampen. Stemningen gjør at du presser deg hardt for å skape sjanser og spille bedre.

– Store lag finner en måte å ta poengene på. I andre omgang spilte vi kanskje ikke på vårt beste, men vi vant kampen, og det er det viktigste. Et stort lag finner alltid en måte å vinne på, og det gjorde vi.

Salah trakk på skuldrene av at enkelte mente at han skulle blitt krediert målet.

– De tre poengene er det viktigste. Dersom de gir meg målet, er ikke det veldig viktig. Jeg bryr meg ikke om at jeg ikke får det.

– Jeg har ikke scoret mål på noen kamper, det er greit. Jeg spiller bare, og ønsker å vinne Premier League, det er det viktigste for meg.

Fem dager til neste kamp

Nå er det fem dager til Liverpool skal i aksjon igjen, mot Southampton på St Mary's. Manchester City er vertskap for Cardiff på onsdag.

– Hver kamp er tøff nå. Det er mer press på oss. Du må henge med i tetkampen, og da må du bare vinne.

– Southampton trenger poeng. De ønsker å holde seg i Premier League, så de vil kjempe for livet de også. Vi må bare vinne hver kamp, avslutter Salah.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]