Fortsatt usikkert angående Oxlade-Chamberlain comeback

Det var ventet at Liverpools langtidsskadede midtbanespiller ville være tilbake på banen igjen denne uka. Rhian Brewster må vente lenger.

5. mar 2019 kl 18.14 Torbjørn Flatin

Signalene sist helg var at Alex Oxlade-Chamberlain ville spille for Liverpool U23 denne uka, enten mot Everton på mandag eller mot Derby på fredag.

Nå ble det bestemt at Ox ikke skulle risikeres mot de blå og at mulig fyrrig mini-derby, men det var underforstått at han da ville gjøre «comeback» sent i uka.

Ser an denne uka

Nå velger Liverpool FC å være forsiktig også angående muligheten for at vi får se den populære 25-åringen førstkommende fredag.

- Det er mulig, ja, forklarte Neil Critchley på spørsmål om han skal ha med Oxlade-Chamberlain på sitt U23-lag denne uka.

- Det er velkjent at han har trent med førstelaget. Jeg tror det vil avhenge av hvordan det går på trening denne uka, fortsetter treneren om hvor nærme Ox er å komme tilbake i kampsituasjon.

- Slik manageren har sagt tidligere er det ingen hast, vi har ikke blinket ut noen spesiell kamp for ham. Vi må gjøre det som er riktig.

- Hvis det riktige er å la ham spille på fredag vil det være fantastisk å se Alex tilbake på banen igjen.

RHIAN BREWSTER:
RHIAN BREWSTER:  Her i samtale med Neil Critchley fredag kveld.

Positiv Brewster

Liverpool U23 tapte 0-2 mot Everton og skulle gjerne hatt en dreven målscorer i sitt lag. En sulten Rhian Brewster for eksempel, men en må belage seg på enda noen uker med venting før det 18-årige angrepstalentet er i gang igjen.

- Rhian er litt lenger bak, bekrefter Critchley.

- Han var på Anfield i kveld (mandag) og jeg snakket med ham etter kampen. Han er imidlertid tilbake på treningsfeltet og i en positiv sinnsstemning, slik han alltid er.

- Han ser fram til å forsere treningen ytterligere, men han er nok ennå noen uker unna å få spille kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]