– Vi er positive. Hvorfor skulle vi ikke være positive?

Jürgen Klopp synes det har blitt litt for mange dommedagsprofetier etter 0-0 på Goodison Park.

5. mar 2019 kl 10.36 Einar Kvande

Liverpools målløse kamp mot Everton på søndag førte til at Manchester City tok over som serieleder i Premier League for første gang siden 7. desember. Det har ført til mange dommedagsprofetier både i engelsk presse og blant Liverpools supportere.

Med ni kamper igjen å spille, velger Jürgen Klopp fortsatt å være positiv, og insisterer på at ingen i Liverpool-troppen gir opp håpet om et lenge etterlengtet ligamesterskap.

– Vi er positive. Hvorfor skulle vi ikke være positive? Det er fortsatt mange kamper som gjenstår, slår Liverpool-manageren fast til Liverpoolfc.com.

– Vi er kommet i denne posisjonen takket være stabiliteten som guttene har vist. Vi er vanskelige å slå, noe som er veldig viktig i fotball, fortsetter tyskeren.

Bare ett tap

Liverpool har bare tapt én ligakamp så langt denne sesongen, mens Manchester City har tapt fire. Det er Liverpools sju uavgjortkamper som ødelegger for de røde. City har bare to.

– Vi har skapt sjanser i vanskelige kamper, noe som også er viktig i fotball. Men du må klare å sette dem, noe vi ikke gjorde mot Everton, konstaterer Klopp.

– Dynamikken i toppen av tabellen er litt endret, nå som vi ligger på andreplass og City er først. Sesongen er ikke over, og vi kommer ikke til å gi opp, lover han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]