FA Youth CupForventer en fysisk tøff batalje

Liverpools juniorlag spiller kvartfinale i FA Youth Cup mot Bury i kveld.

6. mar 2019 kl 08.52 Einar Kvande

Juniorlagets manager, Barry Lewtas, forventer harde tak i Bury.

– Jeg forventer en fysisk tøff match. Hver runde så langt har vært en krig. Portsmouth utlignet til 2-2 mot oss, Accrington kunne ha tatt ledelsen i første spilleminutt, og vi måtte jobbe hardt for å slå ut Wigan, sier Lewtas til Liverpool Echo.

– Det er ikke slik at vi har cruiset frem til kvartfinalen. Det har vært en vanskelig vei, og nå må vi være forberedt på mer av det samme. Vi må tenke at dette er vår tøffeste kamp for sesongen, fortsetter han.

Henger med i tre turneringer

– Vi ønsker å spille offensiv fotball, men guttene har også vist at de kan brette opp ermene og gå i krigen. Vi henger fortsatt med i tre turneringer, og jeg vet at guttene vil gi alt.

Etter å ha slått ut Portsmouth, Accrington og Wian står nå døren åpen for Liverpool, som jakter sin første triumf i FA Youth Cup siden 2007.

Vinner de røde på Gigg Lane i kveld (avspark klokken 20.00) venter Watford i semifinalen, og en eventuell finale mot enten Manchester City eller West Bromwich.

Det blir en hektisk uke for Liverpool-juniorene. Allerede på fredag spilles toppoppgjøret i U18 Premier League North mot Derby County, før man reiser til Kroatia for å spille 1/8-finale i UEFA Youth League mot Dinamo Zagreb på tirsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]