Klopp med oppdatering på skadesituasjonen:Gomez var tilbake i trening tirsdag - men rekker ikke helga

Bare en av fire skadde spillere er friskmeldt for helga så langt.

26. mar 2019 kl 19.55 Arve Vassbotten

Trent Alexander-Arnold måtte trekke seg fra landslagsspill med England på grunn av en ryggskade i forrige uke. Isteden har høyrebacken vært på rehabiliteringstrening på Melwood.

Ifølge Liverpoolfc.com er Klopp fortsatt usikker på om han rekker kampen mot Tottenham på søndag.

– Trent føler noe i ryggen

– Trent føler fortsatt noe i ryggen. Vi er ikke hundre prosent sikker ennå, og må følge med på han.

– Det er en rar skade, for det er ikke slik at man kan si at noe er brukket eller noe, det er bare litt irriterende at han ikke kan bevege seg fritt. For ham var det veldig viktig at han kunne gjøre rehabiliteringstrening og ikke være i normal trening hele tiden, sier Klopp.

– Forhåpentligvis kan han være tilbake i full trening i morgen eller torsdag, og da vil det gå bra, sier Klopp om sjansene for at Liverpools nummer 66 kan spille til helga.

– Shaqiri bør bli klar

Xherdan Shaqiri måtte også trekke seg fra landslagsspill på grunn av lyskeproblemer. Sveitseren er ikke tilbake i full trening ennå, men har respondert bra på den alternative treningen og behandlingen.

– Han har det mye bedre. Han har hatt noen problemer med lysken i et par uker. Han trente, men ikke slik han kan trene, men var likevel i troppen fordi vi ikke hadde så mange alternativer.

– Nå føler han seg bedre dag for dag, og bør være klar til helga, sier Klopp.

Gomez på morgentreningen

Klopp bekrefter også at Joe Gomez har returnert til trening etter tre og en halv måned på sidelinjen. Han har ikke spilt siden han fikk et brudd i leggen mot Burnley 5. desember.

Tirsdag var han med på morgentreningen på Melwood. Men han vil fortsatt trenge å jobbe opp kampformen før han er aktuell til å spille.

– Joe er ikke skadet lenger, og nesten i form. Han vil ikke trene normalt i ettermiddag fordi han må gjøre noe annet. Han må jobbe med kondisjonen, det er slik det er og slik guttene alltid må gjøre det, og også slik OX måtte gjøre det da han endelig var tilbake i trening, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

– Jeg tror Joe har vært ute i 15 uker, så han trenger å opparbeide seg grunnlaget igjen for resten av sesongen.

Tilbakesteg for OX

Alex Oxlade-Chamberlain vil fortsett å følge et program satt opp av spesialister etter at han fikk en muskelskade da han var tilbake i spill for Liverpool U23 mot Derby 8. mars.

Klopp regner likevel med at midtbanespilleren vil være tilbake i full trening i neste uke.

– Jeg snakket akkurat med han. Ox er positiv, og vi er alle positive. Det var et lite tilbakeslag, ikke mer, men det var et steg tilbake.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]