Pep har fått fire spillere tilbake - Klopp har fått nye bekymringer

Pep Guardiola har fått mange gode nyheter i landslagspausen. Jürgen Klopp har på sin side mer blandede nyheter.

26. mar 2019 kl 17.18 Arve Vassbotten

Det gjenstår nå åtte kamper av Premier League-sesongen for Manchester Citys del og sju kamper for Liverpool, i tillegg skal begge klubber også kjempe om trofeer i andre turneringer.

Og når man nå snart går inn i en ekstremt hektisk april-måned trenger begge lag så mange friske bein som mulig. I så måte har Pep Guardiola nå fått veldig gode nyheter i jakten på å ta igjen Liverpools forsprang på tabellen.

I løpet av landslagspausen har han nemlig fått tilbake Kevin De Bruyne, Benjamin Mendy, Fernandinho og John Stones fra skader. Alle fire trente på mandag.

Aymeric Laporte er fortsatt skadet, men skal nærme seg, og også han har trent alternativt istedenfor å være med på landslagsoppdrag.

To nye skader for Liverpool

Hva statusen er etter landskampene for Liverpools del tør vi ikke konkludere helt med før tirsdagens landskamper er ferdigspilt.

Sadio Manés Senegal skal møte Mali, og Brasil møter Tsjekkia i privatlandskamp, der Alisson Becker, Fabinho og Roberto Firmino er aktuelle.

Per nå er statusen at Liverpool har fått et par nye skader. Både Trent Alexander-Arnold og Xherdan Shaqiri måtte trekke seg fra landslagsspill.

OPPDATERING: Et par timer etter at denne saken ble publisert sier Jürgen Klopp at Shaqiri bør bli klar til helga, men at det fortsatt er usikkert med Trent Alexander-Arnold.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]