ALENE PÅ STRANDA:  Flere Liverpool-spillere har fått litt tid til å slappe av den siste uka. Blant annet Mohamed Salah som har skrevet «You Will Never Walk Alone» i sanda.

Slik har Klopp og spillerne brukt pausen

«You Will Never Walk Alone», skrev Mohamed Salah i sanden.

Det omtales gjerne som landslagspausen, men for mange er det langt ifra noen hvileperiode selv om klubbfotballen tar en pause.

I Liverpools tropp er det likevel også flere spillere som har fått mulighet til å få seg en pust i bakken den siste uka.

Siden Egypt allerede er kvalifisert for Afrikamesterskapet som vertsnasjon har Mohamed Salah fått stå over kampene mot Niger og Nigeria.

Fra ferie på en vakker strand, postet egypteren bilde der han hadde skrevet «You Will Never Walk Alone» i sanden.

I likhet med Mohamed Salah, har også James Milner og Jürgen Klopp vært på tur til Dubai.

33 år gamle Milner har ikke ligget på latsiden i varmen. Han har vist bilder av at han har løpt, trent styrke og spilt golf.

Jürgen Klopp kom ifølge Liverpool Echo hjem igjen på søndag, for å starte forberedelsene til Tottenham-kampen neste helg.

Leste «How to be a footballer»

Adam Lallana har slappet av ved bassengkanten, og har lagt ut bilde av litteraturen han har valgt. Det ble biografien til Peter Crouch: «How to be a footballer». Men også han har vært på stranda. 

Alberto Morenos besøk til Roma, der han blant annet besøkte Lucas Leiva, satte ny fart i ryktene om at han er på vei til Lazio. Morenos kontrakt går ut til sommeren, og han kan derfor fritt snakke med andre klubber. 

Ble igjen på Melwood

To som ikke har oppsøkt varmen er Alex Oxlade-Chamberlain og Joe Gomez.

Begge skal etter planen være tilbake i full trening etter landslagspausen, og de har tilbragt tid på Melwood for å komme tilbake i form.

Også de har postet videoer på Instagram-stories fra uka som har gått.

Noen fortsatt på landslagsoppdrag

Nå er de fleste Liverpool-spillerne på vei tilbake til trening med klubben, men fortsatt gjenstår det noen landskamper. 

Mandag skal Jordan Henderson muligens i aksjon når England møter Montenegro borte klokka 20.45. Kampen sendes på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo.

Tirsdag møtes Tsjekkia og Brasil i privatlandskamp. Der er  Alisson Becker, Fabinho og Roberto Firmino aktuelle. Sadio Manés Senegal skal også møte Mali. 

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.07.2019 kl 17:07

Derfor blir Lonergan med til USA

John Achterberg forklarer hvorfor Liverpool tar med seg Andy Lonergan til USA, og hva han håper partene kan få ut av avtalen.

+
16.07.2019 kl 15:48

På innsiden av den emosjonelle kampen

Nå kan du se det som skjedde bak kulissene i Liverpools treningskamp mot Bradford i en ny episode av «Inside pre-season».

+
16.07.2019 kl 14:36

Liverpools kommersielle direktør er ferdig i klubben

Etter åtte år i klubben, har Liverpools kommersielle direktør, Olly Dale, bestemt seg for å forlate sin stilling i klubben.

+
16.07.2019 kl 09:20

– Ville vært vanskelig for Philippe å spille for noen av Liverpools rivaler

Philippe Coutinhos agent mener det vil være nær umulig med en overgang til en annen Premier League-klubb enn Liverpool.

+