OVERGANGSMÅL FOR REAL MADRID:  Sportsavisa Marca kobler i dag Sadio Mané til den spanske hovedstadsklubben.

– Real Madrid har gjenopptatt jakten på Mané

Men Liverpool har ingen planer om å selge målmaskinen.

I år som i fjor kobles Sadio Mané til den spanske hovedstaden, selv om han skrev under på en ny langtidskontrakt med Liverpool i november.

Dagens forside av den store sportsavisa Marca prydes av senegaleseren sammen med manager Zinédine Zidane, med beskjed om at Real Madrid har «gjenopptatt jakten» på 26-åringen.

– Blant spillerne Zidane liker mest

Mané «har visst om interessen» fra de kongehvite siden i fjor sommer, skriver Marca, og hevder det er Zidane selv, etter å ha returnert til managerstolen på Santiago Bernabéu tidligere denne måneden, som ønsker formspilleren på laget sitt.

«Sadio Mané er en av spillerne Zinédine Zidane liker mest», stadfester den Madrid-baserte avisa. «Angriperen var en som ‘Zizou’ ønsket allerede i sin forrige periode i Real Madrid.»

Det ble påstått i fransk og spansk presse i fjor sommer at Mané var enig med Madrid-klubben – før Zidane som kjent trakk seg få dager etter Champions League-finalen i mai. «Tull», var Liverpools respons på ryktene den gangen.

– Ingen smutthull i kontrakten

Det standpunktet har på ingen måte endret seg i dag. Dominic King i Daily Mail twitrer i formiddag at Liverpool ikke har noen intensjoner om å selge den populære angriperen, og legger til at det ikke finnes noen smutthull i kontrakten som Real Madrid kan utnytte.

«Interessen viser bare hvor god Mané har blitt», skriver King.

Etter at Mané forlenget avtalen med de røde på senhøsten i fjor, beskrev Jürgen Klopp ham som «en angrepsspiller med komplett pakke».

Storfornøyd i Liverpool

– Jeg kan ikke komme på en eneste klubb i Europa som ikke ville hatt en spiller som Sadio. Så det at han ønsker å være hos oss, sier noe om hvor vi er akkurat nå. Han er en så viktig del av laget. Han utstråler glede, og jeg mener det reflekteres i det han gjør på banen, sa tyskeren.

Selv sa Mané seg «veldig, veldig fornøyd med å forlenge med Liverpool», og påpekte at han hadde tatt «den beste beslutningen» i karrieren sin.

– Nå er vi i en situasjon der spillerne ikke ønsker å dra, fortalte Klopp i november.

Siden den nye avtalen kom i boks, har Mané scoret flest ganger på laget og tatt igjen Mohamed Salah på målscorerlista. Begge står nå med 17 nettkjenninger i Premier League og totalt 20 mål hver denne sesongen.

Både Mané, Salah og Roberto Firmino har kontrakter som strekker seg til 2023.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.04.2019 kl 16:59

Wilson ble helten på overtid

Den utlånte angriperen scoret ikke bare ett, men to mål på overtid.

+
22.04.2019 kl 15:29

– United spiller for å få Champions League-fotball, og trenger et resultat

Virgil van Dijk håper på hjelp fra erkerivalen, men sier at de først og fremst må hjelpe seg selv.

+
22.04.2019 kl 12:24

Hvem er raskest av Salah, Mané, van Dijk og Gomez?

Joe Gomez har sin teori om spørsmålet.

+
22.04.2019 kl 10:25

«Liverpool vil være tittelutfordrere fra nå av. Denne sesongen er bare starten.»

Fundamentet for titteljakten i 2008/2009 ble bygget på sand. Nå er fundamentet i klubben et helt annet.

+