OVERGANGSMÅL FOR REAL MADRID:  Sportsavisa Marca kobler i dag Sadio Mané til den spanske hovedstadsklubben.

– Real Madrid har gjenopptatt jakten på Mané

Men Liverpool har ingen planer om å selge målmaskinen.

I år som i fjor kobles Sadio Mané til den spanske hovedstaden, selv om han skrev under på en ny langtidskontrakt med Liverpool i november.

Dagens forside av den store sportsavisa Marca prydes av senegaleseren sammen med manager Zinédine Zidane, med beskjed om at Real Madrid har «gjenopptatt jakten» på 26-åringen.

– Blant spillerne Zidane liker mest

Mané «har visst om interessen» fra de kongehvite siden i fjor sommer, skriver Marca, og hevder det er Zidane selv, etter å ha returnert til managerstolen på Santiago Bernabéu tidligere denne måneden, som ønsker formspilleren på laget sitt.

«Sadio Mané er en av spillerne Zinédine Zidane liker mest», stadfester den Madrid-baserte avisa. «Angriperen var en som ‘Zizou’ ønsket allerede i sin forrige periode i Real Madrid.»

Det ble påstått i fransk og spansk presse i fjor sommer at Mané var enig med Madrid-klubben – før Zidane som kjent trakk seg få dager etter Champions League-finalen i mai. «Tull», var Liverpools respons på ryktene den gangen.

– Ingen smutthull i kontrakten

Det standpunktet har på ingen måte endret seg i dag. Dominic King i Daily Mail twitrer i formiddag at Liverpool ikke har noen intensjoner om å selge den populære angriperen, og legger til at det ikke finnes noen smutthull i kontrakten som Real Madrid kan utnytte.

«Interessen viser bare hvor god Mané har blitt», skriver King.

Etter at Mané forlenget avtalen med de røde på senhøsten i fjor, beskrev Jürgen Klopp ham som «en angrepsspiller med komplett pakke».

Storfornøyd i Liverpool

– Jeg kan ikke komme på en eneste klubb i Europa som ikke ville hatt en spiller som Sadio. Så det at han ønsker å være hos oss, sier noe om hvor vi er akkurat nå. Han er en så viktig del av laget. Han utstråler glede, og jeg mener det reflekteres i det han gjør på banen, sa tyskeren.

Selv sa Mané seg «veldig, veldig fornøyd med å forlenge med Liverpool», og påpekte at han hadde tatt «den beste beslutningen» i karrieren sin.

– Nå er vi i en situasjon der spillerne ikke ønsker å dra, fortalte Klopp i november.

Siden den nye avtalen kom i boks, har Mané scoret flest ganger på laget og tatt igjen Mohamed Salah på målscorerlista. Begge står nå med 17 nettkjenninger i Premier League og totalt 20 mål hver denne sesongen.

Både Mané, Salah og Roberto Firmino har kontrakter som strekker seg til 2023.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.07.2019 kl 17:07

Derfor blir Lonergan med til USA

John Achterberg forklarer hvorfor Liverpool tar med seg Andy Lonergan til USA, og hva han håper partene kan få ut av avtalen.

+
16.07.2019 kl 15:48

På innsiden av den emosjonelle kampen

Nå kan du se det som skjedde bak kulissene i Liverpools treningskamp mot Bradford i en ny episode av «Inside pre-season».

+
16.07.2019 kl 14:36

Liverpools kommersielle direktør er ferdig i klubben

Etter åtte år i klubben, har Liverpools kommersielle direktør, Olly Dale, bestemt seg for å forlate sin stilling i klubben.

+
16.07.2019 kl 09:20

– Ville vært vanskelig for Philippe å spille for noen av Liverpools rivaler

Philippe Coutinhos agent mener det vil være nær umulig med en overgang til en annen Premier League-klubb enn Liverpool.

+