Hektiske dager for U18

Spiller ligakamp i morgen og cupkamp fire dager senere.

1. mar 2019 kl 11.16 Einar Kvande

Onsdag vant Liverpool U18 3-1 over Stoke, og lørdag skal laget i aksjon igjen, som vertskap for Blackburn Rovers på akademiet i Kirkby. Fire dager senere er det duket for kvartfinale i FA Youth Cup mot Bury.

Lørdagens kamp mot Blackburn blir vist direkte på LFCTV og LFCTV GO. Sendingen starter klokken 11.30.

Barry Lewtas sitt mannskap topper tabellen i U18 Premier League North foran helgens kamp.

– Det er spennende tider. Guttene har kommet langt i noen cuper også, og ligger godt plassert i ligaen, så det gir litt ekstra spenning foran hver eneste kamp. Det er bra at de får spille under litt press. Det er noe vi ønsker oss. Vi ønsker å vinne kampene og vi ønsker å spille bra. Vi skal presse disse guttene opp på U23-laget, sier Lewtas til Liverpoolfc.com.

Vant sjumålsthriller

– Vi vant 4-3 over Blackburn tidligere i sesongen. Vi vet det blir en tøff kamp mot et godt lag. De liker å spille fotball, så de vil komme hit for å vinne. Derfor er det viktig at vi treffer godt med taktikken både offensivt og defensivt.

– Vi er inne i et hektisk program, hvor vi spiller både lørdag og onsdag. Det betyr at flere spillere får muligheten til å vise seg frem. Jeg er sikker på at vi gjør en del endringer på startoppstillingen, men det er bare spennende.

– Vi skal konsentrere oss om Blackburn først, men vi har selvsagt også cupkampen mot Bury i tankene. FA Youth Cup er en prestisjefull turnering, og guttene har gjort det bra så langt. Vi har vært favoritter i hver kamp vi har spilt, og det fører til litt ekstra press, avslutter Lewtas.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]