– Jeg skal snakke med ham om noen minutter

Jürgen Klopp med positive nyheter om Roberto Firmino.

1. mar 2019 kl 15.24 Einar Kvande

Jürgen Klopp utelukker ikke at Roberto Firmino kan rekke søndagens Merseyside-derby. Liverpool-spissen måtte stå over kampen mot Watford, etter at han tråkket over i oppgjøret mot Manchester United på Old Trafford forrige helg.

– Han var ute og løp i går, men vi må se hvordan reaksjonen på det ble. Jeg skal snakke med ham om noen minutter, for første gang siden i går, sa Jürgen Klopp under sin pressekonferanse i dag, da han fikk spørsmål om skadesituasjonen til Firmino.

– Han er veldig positiv, men det er Bobby av natur. Vi får se. Jeg kan ikke se noen andre spillere, med kanskje to eller tre unntak, som ville ha vært aktuelle for denne kampen etter en slik skade. Det ser veldig bra ut, men akkurat nå vet jeg ikke om han blir klar for spill på søndag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]