– Jeg tror Liverpool vil komme hit for å angripe

Manuel Neuer forventer et helt annet kampbilde enn fra oppgjøret på Anfield.

12. mar 2019 kl 17.01 Arild Skjæveland

Bayern Münchens kaptein Manuel Neuer har snakket med pressen før onsdagens åttendedelsfinale mot Liverpool.

Målvakten fikk spørsmål om sin vonde tommel, som gjorde at han mistet noen kamper i februar.

– Jeg må spille med bandasje, men det plager meg ikke, svarte han på spørsmål om skaden ifølge Chris Williams som var tilstede på Allianz Arena.

– Du trenger ikke å fortelle noen om hvor viktig denne kampen er. Spillerne er motiverte og har en god følelse. Hodet spiller en så viktig rolle i kamper som denne. Spillerne vet hvilken inngang de skal ha. Vi er ikke redde eller skremte etter 0-0.

– Mål kan komme fra alle kanter

Neuer fikk spørsmål om Mohamed Salah, som ikke har funnet veien til nettmaskene like regelmessig som tidligere i de siste kampene.

– Det at han har scoret ett mål på åtte kamper betyr ikke noe. Liverpool kan score mål fra hvor som helst. Van Dijk eller Matip fra dødballer.

– Generelt er Liverpool et av de sterkeste kontringslagene. Vi prøvde å stoppe dem fra å spille slik på Anfield. Nå må vi sørge for at vi forsvarer oss bra på våre egne hjørnespark, og ikke lar dem få farlige kontringer. Vi ønsker å ta føringen.

– Vi vil se hvordan Liverpool spiller, og bygge videre på det etter vår kampplan.

Han forventer et bortelag som skal angripe.

– Jeg tror Liverpool vil angripe, og tror ikke at det vil bli så defensivt. Vi vil angripe mer, men vil se hvordan Liverpool presser og angriper oss, sier han.

Bayern München - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]