Klart for legendekamp på Anfield

AC Milan møter Liverpool på lørdag, i en kamp som sendes på norsk TV.

22. mar 2019 kl 22.11 Arild Skjæveland

Det har etterhvert blitt tradisjon at Liverpool-legendene tar imot en annen storklubb i landslagspausen i mars. Forrige sesong var det Bayern München som gjestet Anfield, i en kamp som endte 5-5. Sesongen før var det Real Madrid.

Denne gang er det AC Milan som kommer - med mange store navn. Flere av dem var involvert i finalene i Istanbul og Aten i 2005 og 2007.

Fra Istanbul-laget kommer Paulo Maldini, Dida, Cafu, Alessandro Nesta, Serginho, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo og Rui Costa fra Millan. Liverpool-heltene fra den kvelden som involveres på lørdag er Steven Gerrard, Jerzy Dudek, Jamie Carragher, Sami Hyypiä, Djimi Traoré, Luis Garcia, Vladimir Smicer og Djibril Cissé.

Sendes på norsk TV

Kampen spilles kl. 16.00 norsk tid på lørdag. Den sendes på Viasport 2 og Viaplay.

Liverpools tropp: Jerzy Dudek, Sander Westerrveld, Daniel Agger, Jamie Carragher, Sami Hyypiä, Glen Johnson, Alan Kennedy, Bjørn Tore Kvarme, Jamie McAteer, Djimi Traoré, Patrik Berger, Salif Diao, Luis Garcia, Steve McManaman, Vladimir Smicer, John Aldridge, Djibril Cissé, Robbie Fowler, Dirk Kuyt, Michael Owen og Ian Rush.

AC Milans tropp: Abbiati, Ambrosini, Borriello, Cafu, Carbone, Costacurta, Dida, Favalli, Fiori, Gattuso, Gilardino, Inzaghi, Kaka, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Pancaro, Pirlo, Rui Costa, Serginho, Simic, Stam, Storari.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]