Echo:– Liverpool er overrasket over rapportene om Karius

Loris Karius har klaget Besiktas inn til FIFA.

13. mar 2019 kl 16.48 Arild Skjæveland

Ting går ikke så bra for Loris Karius i Besiktas. Han har stått fast hele sesongen, og gjør fortsatt det, men ble i helgen kraftig kritisert av sin manager.

– Karius har stagnert litt - noe er galt med hans motivasjon og entusiasme for fotballen, sa Gunes etter kampen.

– Det har vært slik siden starten. Han er ikke en del av laget - og det er noe vi ikke har klart å finne ut av, og klart, jeg er delvis skyld i dette, sa han videre, og la til at han ville brukt målvakten Tolga dersom han var tilgjengelig.

Karius til sak

Tirsdag kom rapportene om at Karius har rapportert inn sin klubb til FIFA, etter at han har gått fire måneder uten å få utbetalt lønn.

Disse rapportene overrasker Liverpool.

«Liverpool er i dialog med Loris Karius sin representanter, og prøver å løse den pågående konflikten med Besiktas» skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Karius rapporterte klubben han er på lån i, og fristen den tyrkiske klubben hadde på seg på å gjøre opp for seg har nå gått ut.

Liverpool FC skal være spesielt overrasket over kritikken Karius har fått i Istanbul, og mener at spilleren blir urettferdig behandlet.

Avtale på to år

Karius er lånt ut til Besiktas frem til sommeren 2020. Det har ikke vært samtaler mellom klubbene om å avbryte låneavtalen.

De helrøde fikk betalt 2,25 millioner pund for å låne ut målvakten da de slapp ham i august. Besiktas må gjøre avtalen permanent for 7,25 millioner pund når avtalen går ut, dersom enkelte kriterier er møtt. Disse handler om at Besiktas må kvalifisere seg for Europa.

Besiktas er på tredjeplass i tyrkiske Süper Lig - 13 poeng bak ledende İstanbul Başakşehir FK.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]