Liverpool ser ut til å miste stortalent til italiensk fotball

En av Liverpools mest profilerte unge spillere er på vei vekk.

22. mar 2019 kl 13.07 Einar Kvande

Liverpool-korrespondent for Goal.com, Neil Jones, melder på Twitter at Bobby Adekanye kommer stadig nærmere en overgang til Lazio. Den unge nederlenderen kommer til å forlate Liverpool på en gratisovergang til sommeren, og en avtale med Serie A-klubben er nesten i boks. Spilleren har også et annet tilbud på bordet, men skal foretrekke å spille i Italia.

Liverpool sikret seg Adekanye fra Barcelona sommeren 2015. Selv om 1999-modellen er født i Nigeria, er han nederlandsk landslagsspiller. Angriperen har vært fast inventar i Liverpools U23-tropp, og har spilt for U19 i UEFA Youth League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]