TILBAKE:  Harry Kane og Dele Alli er tilbake for fullt etter skadene de fikk i januar.

Tottenhams skadeliste har krympet betraktelig

Mauricio Pochettino har fått gode nyheter.

Tottenham kjemper innbitt for en topp fire-plassering i Premier League, etter tre tap på sine fire siste ligakamper. Neste søndag kommer de liljehvite til Anfield. Senere i april skal London-laget også møte Manchester City.

Spurs har måttet klare seg uten stjerneduoen Harry Kane og Dele Alli inntil nylig, på grunn av skader de fikk i januar. Men nå begynner behandlingsrommet til Tottenham å bli rimelig tomt.

Dro til Barcelona

Mauricio Pochettino tok med seg sitt mannskap til Barcelona i forrige uke, for å trene i varmere strøk, fordi laget hans ikke hadde kamp på grunn av at Crystal Palace fortsatt var med i FA-cupen. Bare Harry Winks og Kieran Trippier manglet på turen til Spania, melder fotball.london. De reiste ikke til Barcelona med resten av troppen, med fortsatte istedet med rehabilitering ved Hotspur Way, for henholdsvis en lyskeskade og en strekk i setemusklene.

Trippier er nå friskmeldt og i England-troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Tsjekkia og Montenegro, mens Winks ikke ble uttatt på landslaget. Begge spillerne forventes å være spilleklare når Tottenham gjester Anfield. 

Duo var utelatt fra troppen

Toby Alderweireld og Serge Aurier var begge utelatt fra Tottenhams tropp til kampen deres mot Southampton, sist Spurs var i aksjon. Det var mest for å være føre var.

Nå håper Mauricio Pochettino at de kommende landskampene ikke ødelegger for ham, slik at han kan rapportere om en helt skadefri tropp foran møtet med Liverpool om en drøy uke.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.07.2019 kl 17:07

Derfor blir Lonergan med til USA

John Achterberg forklarer hvorfor Liverpool tar med seg Andy Lonergan til USA, og hva han håper partene kan få ut av avtalen.

+
16.07.2019 kl 15:48

På innsiden av den emosjonelle kampen

Nå kan du se det som skjedde bak kulissene i Liverpools treningskamp mot Bradford i en ny episode av «Inside pre-season».

+
16.07.2019 kl 14:36

Liverpools kommersielle direktør er ferdig i klubben

Etter åtte år i klubben, har Liverpools kommersielle direktør, Olly Dale, bestemt seg for å forlate sin stilling i klubben.

+
16.07.2019 kl 09:20

– Ville vært vanskelig for Philippe å spille for noen av Liverpools rivaler

Philippe Coutinhos agent mener det vil være nær umulig med en overgang til en annen Premier League-klubb enn Liverpool.

+