TILBAKE:  Harry Kane og Dele Alli er tilbake for fullt etter skadene de fikk i januar.

Tottenhams skadeliste har krympet betraktelig

Mauricio Pochettino har fått gode nyheter.

Tottenham kjemper innbitt for en topp fire-plassering i Premier League, etter tre tap på sine fire siste ligakamper. Neste søndag kommer de liljehvite til Anfield. Senere i april skal London-laget også møte Manchester City.

Spurs har måttet klare seg uten stjerneduoen Harry Kane og Dele Alli inntil nylig, på grunn av skader de fikk i januar. Men nå begynner behandlingsrommet til Tottenham å bli rimelig tomt.

Dro til Barcelona

Mauricio Pochettino tok med seg sitt mannskap til Barcelona i forrige uke, for å trene i varmere strøk, fordi laget hans ikke hadde kamp på grunn av at Crystal Palace fortsatt var med i FA-cupen. Bare Harry Winks og Kieran Trippier manglet på turen til Spania, melder fotball.london. De reiste ikke til Barcelona med resten av troppen, med fortsatte istedet med rehabilitering ved Hotspur Way, for henholdsvis en lyskeskade og en strekk i setemusklene.

Trippier er nå friskmeldt og i England-troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Tsjekkia og Montenegro, mens Winks ikke ble uttatt på landslaget. Begge spillerne forventes å være spilleklare når Tottenham gjester Anfield. 

Duo var utelatt fra troppen

Toby Alderweireld og Serge Aurier var begge utelatt fra Tottenhams tropp til kampen deres mot Southampton, sist Spurs var i aksjon. Det var mest for å være føre var.

Nå håper Mauricio Pochettino at de kommende landskampene ikke ødelegger for ham, slik at han kan rapportere om en helt skadefri tropp foran møtet med Liverpool om en drøy uke.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.04.2019 kl 16:59

Wilson ble helten på overtid

Den utlånte angriperen scoret ikke bare ett, men to mål på overtid.

+
22.04.2019 kl 15:29

– United spiller for å få Champions League-fotball, og trenger et resultat

Virgil van Dijk håper på hjelp fra erkerivalen, men sier at de først og fremst må hjelpe seg selv.

+
22.04.2019 kl 12:24

Hvem er raskest av Salah, Mané, van Dijk og Gomez?

Joe Gomez har sin teori om spørsmålet.

+
22.04.2019 kl 10:25

«Liverpool vil være tittelutfordrere fra nå av. Denne sesongen er bare starten.»

Fundamentet for titteljakten i 2008/2009 ble bygget på sand. Nå er fundamentet i klubben et helt annet.

+