Tottenhams skadeliste har krympet betraktelig

Mauricio Pochettino har fått gode nyheter.

22. mar 2019 kl 10.40 Einar Kvande

Tottenham kjemper innbitt for en topp fire-plassering i Premier League, etter tre tap på sine fire siste ligakamper. Neste søndag kommer de liljehvite til Anfield. Senere i april skal London-laget også møte Manchester City.

Spurs har måttet klare seg uten stjerneduoen Harry Kane og Dele Alli inntil nylig, på grunn av skader de fikk i januar. Men nå begynner behandlingsrommet til Tottenham å bli rimelig tomt.

Dro til Barcelona

Mauricio Pochettino tok med seg sitt mannskap til Barcelona i forrige uke, for å trene i varmere strøk, fordi laget hans ikke hadde kamp på grunn av at Crystal Palace fortsatt var med i FA-cupen. Bare Harry Winks og Kieran Trippier manglet på turen til Spania, melder fotball.london. De reiste ikke til Barcelona med resten av troppen, med fortsatte istedet med rehabilitering ved Hotspur Way, for henholdsvis en lyskeskade og en strekk i setemusklene.

Trippier er nå friskmeldt og i England-troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Tsjekkia og Montenegro, mens Winks ikke ble uttatt på landslaget. Begge spillerne forventes å være spilleklare når Tottenham gjester Anfield.

Duo var utelatt fra troppen

Toby Alderweireld og Serge Aurier var begge utelatt fra Tottenhams tropp til kampen deres mot Southampton, sist Spurs var i aksjon. Det var mest for å være føre var.

Nå håper Mauricio Pochettino at de kommende landskampene ikke ødelegger for ham, slik at han kan rapportere om en helt skadefri tropp foran møtet med Liverpool om en drøy uke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]