Tidligere United-spiller med klokkertro på Liverpool-talent

Vurderer å starte med Woodburn mot Slovakia.

21. mar 2019 kl 13.42 Einar Kvande

The Telegraph skriver at landslagssjef Ryan Giggs vurderer å inkludere Ben Woodburn i Wales sin startoppstilling til EM-kvalifiseringskampen mot Slovakia, etter at han lot seg imponere avLiverpool-spilleren da han ble matchvinner mot Trinidad & Tobago.

Woodburn har hatt en vanskelig sesong, der han ikke klarte å spille seg inn på laget på utlån hos Sheffield United, og returnerte til Liverpool i desember.

Liverpool-mannen scoret mot Østerrike i sin Wales-debut i september 2017, men hadde ikke scoret flere mål for seniorlandslaget før han ble matchvinner helt på tampen av kampen mot Trinidad & Tobago onsdag kveld.

– Når angripere scorer, fortsetter de som regel å score, resonnerer landslagssjef Giggs.

– Han vil definitivt være en mulighet jeg vurderer til søndagens kamp, legger han til.

I god form

Woodburn spilte bare åtte kamper for Sheffield United før jul, før han returnerte til Liverpool for å få behandling for en ankelskade. Giggs er blitt imponert over hvor god formen til Liverpool-spilleren er.

– Han er en flott gutt. Han har talent, men formen hans har trolig ikke vært som den skulle av ulike årsaker. Han har ikke spilt mye, og fant seg ikke til rette i en ny klubb og et nytt miljø. Men nå har han spilt 4-5 kamper for U23-laget, og ser frisk ut. Han virker å være i form, han har talent, og er en målscorer. Det er flott å ha en slik spiller i bakhånd.

– Han er i en veldig god klubb, som tar vare på ham. Ofte går det første låneoppholdet skeis, av ulike årsaker. Det fungerte bare ikke for ham. Sheffield United gjorde det bra, og han var inn og ut av laget. Men nå er han tilbake og i form. Sesonginnspurten er viktig. Har du talent, forsvinner det ikke av seg selv. Nå er han i veldig god fysisk forfatning, og han utgjør en trussel.

– Han har vært veldig god på trening på de siste landslagssamlingene. Du kan se hans kvaliteter, og jeg ventet bare på sjansen til å gi ham en kamp, så det var flott at han kom på scoringslisten, avslutter Giggs.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]