Mer drama i Champions League:Manchester United snudde det i Paris

De røde fra Manchester følger Tottenham i trekningen for kvartfinalene i Champions League.

6. mar 2019 kl 23.16 Torbjørn Flatin

Paris Saint-Germain førte kampen mot Manchester United i store perioder, men en stygg forsvarsfeil før det var gått to minutter og en keepertabbe av Buffon sørget for at gjestene ledet 2-1 til pause, men lå fortsatt under 2-3 sammenlagt.

En scoring til og United ville imidlertid gå videre. På overtid går et skudd i albuen på en forsvarer hos PSG som hopper og har ryggen til ballen. Dommeren peker på straffemerket etter å ha brukt VAR, og Marcus Rashford plusser på de to målene som Lukaku scoret før pause.

En smått sensasjonell snuoperasjon mot de nyrike i Paris, og som gjør at Manchester United følger Tottenham og Ajax til kvartfinalen i Champions League.

I kveldens andre kamp stod det 2-1 til Porto over Roma etter 90 minutter, som ga 3-3 sammenlagt og ekstraomganger og eventuelt straffespark.

Porto sikret avansementet ved å score på et straffespark i 2. ekstraomgang, også det som følge av VAR.