Ny 1-0 seier for Manchester City

De lyseblå er tilbake på tabelltopp.

2. mar 2019 kl 18.13 Arild Skjæveland

Manchester City ble første lag til å klatre over 70 poeng da de slo Bournemouth 1-0 på Vitality Stadium i dag.

Innbytter Riyad Mahrez scoret kampens eneste mål da han fikk ballen på bakre stolpe 10 minutter ut i andreomgang.

De lyseblå spilte ikke sin beste kamp for sesongen, men ble heller aldri truet av et Bournemouth-lag som vanligvis angriper. Eddie Howes lag hadde ikke en eneste avslutning - verken på eller utenfor mål. De hadde ingen cornere eller spesielt farlige situasjoner, og hadde ballen kun i 18 prosent av tiden.

Nye skader

Bekymringen for Manchester City er at de pådro seg nye skader i kampen. Kevin de Bruyne så ut til å få en strekk eller annen muskelskade, og måtte forlate banen like før pause. Det var noe som oppsto da han spilte fra seg ballen, og ikke en smell etter en duell.

Det blir rapportert at det skal være et hamstringproblem, og Pepe Guardiola har allerede bekreftet at han vil være ute en stund.

Bare tre minutter ut i andreomgangen måtte enda en spiller av banen. Det var John Stones, som ble erstattet av Vincent Kompany. Stones har slitt med skader den siste tiden, og City har allerede sin beste stopper Aymerick Laporte, og midtbaneankeret Fernandinho på skadelisten for de neste ukene.

Everton - Liverpool spilles søndag kl. 17.15 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]