Positive oppdateringer om Gomez og Oxlade-Chamberlain

Landslagspausen kan med litt hell gjør underverker for skadesituasjonen til flere Liverpool-spillere.

16. mar 2019 kl 10.07 Arve Vassbotten

Dejan Lovren, Adam Lallana og Xherdan Shaqiri har alle hatt sine skadeperioder de siste månedene. Nå er de alle aktuelle for startelleveren mot Fulham, om Jürgen Klopp trenger å få inn noen uthvilte bein etter midtukekampen mot Bayern München.

At spesielt Lallana har vist tegn på at formen er i anmarsj er gode nyheter for Klopp, som nå har Jordan Henderson og muligens Naby Keita utilgjengelig.

Henderson fikk en liten ankelskade da han gikk ut tidlig mot Bayern München.

– Det er alvorlig nok til at han er uaktuell i helgen, men etter landslagspausen bør vi kunne ha ham tilbake. Det var de beste resultatene fra skannen vi kunne fått, men likevel ikke godt nok, sa Klopp på pressekonferansen fredag.

Naby Keita har også noen småproblemer, og trente heller ikke fredag kveld. Det gjorde imidlertid Alberto Moreno, som ikke var på benken mot Burnley eller mot Bayern München.

Lyspunkter etter landskamppausen

Joe Gomez har ikke spilt siden han brakk et bein i leggen mot Burnley 5. desember. Siden da har han vært gjennom to operasjoner. Klopp regner med å ha ham tilbake for fullt etter landskamppausen som starter i neste uke.

– Det er veldig positivt. Joe er ikke engang i de daglige oppdateringene på hvilke spillere som er ute, så det er positivt. Vi forventer alle at han vil være tilbake i full trening etter landslagspausen. Da får vi se hvor lang tid han trenger, sier Klopp til Liverpool Echo.

På fredagens pressekonferanse hadde Klopp tilsvarende positive nyheter om Alex Oxlade-Chamberlain.

– Det er ikke noe nytt og det er ingen hast. Men etter landslagspausen bør han være 100 prosent.

Etter kampen mot Fulham er Tottenham neste hindring på veien mot ligatittelen, den kampen spilles på Anfield søndag 31. mars.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]