Spurs tapte ytterligere terreng

Tottenham kaster nervøse blikk over skulderen etter nok et tap.

9. mar 2019 kl 18.07 Einar Kvande

Harry Kane ga Tottenham oppskriftsmessig ledelsen midtveis i første omgang i Southampton, men etter pause slo vertene tilbake med to kjappe mål av Yann Valery og James Ward-Prowse, det siste på et fantastisk frispark, snudde kampen, og påførte Spurs et sjokknederlag på sydkysten.

Tapet betyr at Tottenham ligger ti poeng bak Manchester City og ni poeng bak Liverpool, og de to lagene foran på tabellen har også en kamp mindre spilt. Spurs har nå bare åtte kamper igjen, og kan maksimalt ta 24 poeng.

22 dager til neste kamp

I Spurs-leiren er det nå all grunn til å kaste nervøse blikk over skulderen, da Manchester United og Arsenal, som begge har en kamp mindre spilt, ligger bare tre og fire poeng bak, mens Chelsea, med to kamper mindre spilt, ligger fem poeng bak. Dermed står Champions League-plassen neste sesong i fare for Spurs.

Tottenhams neste kamp er faktisk ikke før de møter Liverpool på Anfield søndag 31. mars. Det er med andre ord hele 22 dager til London-laget skal i aksjon igjen! I mellom tiden har Liverpool kamper mot Burnley, Bayern München og Fulham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]