Veldig lettet etter sine første 45 minutter på fire måneder

Midtstopper endelig tilbake på banen.

9. mar 2019 kl 16.39 Einar Kvande

Nathaniel Phillips var henrykt over å få sine første 45 minutter på banen siden november, da Liverpool U23 vant 3-1 i Derby fredag ettermiddag.

Den 21 år gamle midtstopperen måtte gjennom en ankeloperasjon i november, og har vært ute av spill siden.

Sammen med den mer meritterte Alex Oxlade-Chamberlain var han tilbake i startoppstillingen til Liverpool U23 på Derbys treningssenter.

– Jeg er veldig glad for å ha gjennomført 45 minutter. Det var viktig for meg, og jeg nøt å være tilbake på banen. Jeg er så glad. Nå ønsker jeg å komme i så god form som mulig, og finne rytmen igjen, sier midtstopperen som fikk spille treningskamper for førstelaget i sommer.

Fulgte kampplanen

To mål av Curtis Jones og ett av Rafael Camacho var nok til å sikre Liverpool U23 seieren i Midlands.

– Jeg syntes guttene gjorde det bra. Det var en brukbar prestasjon, da det ikke var noen enkel kamp. Det er aldri det mot Derby, sier Phillips til Liverpoolfc.com.

– Jeg synes vi fulgte kampplanen vår, og vi fikk med oss poengene hjem. Vi presset dem veldig godt, og det så ut som vi skulle score mål hele tiden. Jeg synes vi spilte bra som lag gjennom hele kampen.

Phillips var også godt fornøyd med å få være på banen sammen med Oxlade-Chamberlain. Midtbanespilleren spilte sine første 40 minutter med fotball på elleve måneder.

– Jeg var glad for å se ham tilbake, og at han fikk noen minutter på banen. Jeg synes han spilte bra, og viste sin kalsse. Vi er alle veldig glade for å se at han får spille fotball igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]