Tilbakeslag for Ox

Muskelskaden må undersøkes nærmere.

9. mar 2019 kl 09.15 Einar Kvande

Muskelskaden som Alex Oxlade-Chamberlain fikk i sitt comeback etter langtidsskade, da han spilte 40 minutter for Liverpool U23 i 3-1 seieren over Derby i går, skal undersøkes grundig av legeteamet til Liverpool FC.

Midtbanespilleren startet kampen i Premier League 2 i Derby. Det var meningen at han skulle spille hele første omgang, men han ble tatt av banen fem minutter før pause for å være føre var.

– Han har tydeligvis fått en skade, men forhåpentligvis er det ikke så ille, uttaler U23-manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Bonusen for ham er at det ikke er kneet som er problemet, så han er glad for at det ikke var noen problemer med det, legger Critchley til.

Skulle spille første omgang

– Han var glad for å være tilbake på banen, og nøt å spille fotball igjen. Jeg krysser fingrene for at han ikkje kjenner så mye til denne nye skaden når han våkner i morgen.

– Tanken var at han skulle spille i 45 minutter. Han nådde nesten det målet. Forhåpentligvis er ikke denne nye skaden så ille som det først så ut som. Han tittet bort mot benken, så vi var ikke sikre. Det er trolig et muskelproblem av noe slag, så dette må nok undersøkes mer nøye.

– Det fine er at han er en fornuftig fyr. Han kom av banen med en gang. Han håndterte situasjonen ganske bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]