To mål av Curtis Jones da U23 vant

Liverpools reservelag spilte en bra kamp da de beseiret Derby 3-1 på bortebane i dag.

8. mar 2019 kl 17.19 Torbjørn Flatin

Overskriftene var om comeback for Alex Oxlade-Chamberlain og den unge midtstopperen Nathaniel Phillips var også tilbake og spilte en omgang etter skade.

Ungguttene som er blitt flyttet opp på Melwood benyttet imidlertid også muligheten til å vise seg fram og stod i bresjen for en bra kamp på treningsfeltet til Derby County.

Jones, Hoever og Camacho

Curtis Jones åpnet scoringene etter 16 minutter, da han utnyttet slurv i midtforsvaret til vertene og snappet ballen før han sendte den forbi keeper.

Ute på høyresiden var Ki-Jana Hoever et stadig aktivum fra høyrebacken med forseringer og gode initiativ. Ti minutter ut i 2.omgang var Callum Gordon lei av den kvikke nederlenderen og meiet ham ned med noe som må betegnes som ren nedsparking. Midtbanespilleren til Derby var svært heldig som slapp med gult kort.

Liverpool presset Derby bakover og et angrep involvert Woodburn, Jones og Rafael Camacho endte med at sistnevnte fikk trykket inn 2-0 fra kort hold.

3-0 ble det fem minutter senere da et innlegg fra den aktive Camacho til slutt endte hos Curtis Jones som fikk kranglet ballen i nettet.

Derby fikk et trøstemål i det 90. minutt da Kelleher slapp et innlegg over egen mållinje.

Liverpool: Kelleher, Hoever, Phillips (Whelan 46), Johnston, Juanma, Lewis (Masterson 79), Randall, Oxlade-Chamberlain (Christie-Davies 41), Camacho, Jones, Woodburn

Har du innspill til journalisten?
[email protected]