Liverpool U23:Tapte miniderbyet med Klopp på tribunen

Liverpool U23 tapte 2-0 i lokalderbyet.

4. mar 2019 kl 22.03 Arve Vassbotten

Dagen etter at Liverpool møtte Everton på Goodison Park, møttes klubbens U23-lag til derby på Anfield.

Der gikk Liverpool på sitt første tap på 14 kamper, da serieleder av Premier League 2, Everton, vant 2-0.

Everton var farlig frampå allerede etter tre minutter, da Gibson skjøt i tverrliggeren. Men sjansen ble seinere avblåst for offside. Men etter åtte minutter scoret de.

Josh Bowler la inn til Nathan Broadhead, som skled ballen inn fra bakerste stolpe.

Liverpool hadde noen få sjanser, som da Ki-Jana Hoever fyrte av like over fra 16 meter etter 23 minutter, og minuttet seinere forsøkte Rafael Camacho seg fra samme distanse. Istedenfor å spille til en veldig godt plassert Curtis Jones inne i 16-meteren, gikk skuddet langt over og til siden.

Flere gode redninger

På tribunen satt Jürgen Klopp sammen med assistent Pepijn Lijnders og keepertrener John Achterberg.

Det de tre hadde mest grunn til å smile over var noen fine redninger fra Caoimhin Kelleher.

Han holdt Liverpool lenge inne i kampen, men fire minutter før slutt mistet Liverpool ballen på midtbanen. Anthony Gordon kom seg ut på høyrekanten, og la inn til Broadhead, som scoret sitt andre mål i kampen.

Det var snakk om på forhånd at Alex Oxlade-Chamberlain kunne få sitt skadecomeback på mandag, men dette ble utsatt til kampen mot Derby på fredag.

På grunn av lokaloppgjørets intense natur ble det konkludert med at det ikke var verdt å løpe den risikoen. Mirror skriver at Oxlade-Chamberlain ventes å spille minst en time fredag.

Liverpool U23:Kelleher, Hoever (McAuley, 74), Lewis, Whelan, Johnston, Coyle (Gallacher, 66), Camacho, Randall, Woodburn, Christie-Davies, Jones.