Venter til fredag

Alex Oxlade-Chamberlain risikeres ikke i mini-derbyet.

4. mar 2019 kl 13.47 Einar Kvande

I helgen ble det meldt at Alex Oxlade-Chamberlain kom til å spille sin første kamp siden april i fjor, enten i kveld eller på fredag. Ox har som kjent vært ute i nesten elleve måneder på grunn av den alvorlige kneskaden han fikk i Champions League-semifinalen mot Roma på Anfield.

Midtbanespilleren har endelig fått grønt lys til å spille kamp igjen, og Jürgen Klopp vurderte en stund å la Ox spille for Liverpool U23 mot Everton i kveldens miniderby på Anfield, men på grunn av lokaloppgjørets intense natur har man nå konkludert med at det ikke er verdt å løpe den risikoen. Oxlade-Chamberlains comeback vil derfor komme når U23-laget møter Derby fredag kveld.

Mirror skriver at Oxlade-Chamberlain ventes å spille minst en time i den kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]