Ett skudd for baugen i titteljakten

Liverpool U18 tapte toppoppgjøret i U18 Premier Leauge North.

9. mar 2019 kl 15.56 Einar Kvande

Derby County passerte Liverpool U18 på tabellen, da de hvite og sorte vant 3-1 i toppoppgjøret i U18-ligaen i dag, melder Liverpoolfc.com.

Jason Knight ga vertene ledelsen etter bare ni minutter. Bobby Duncan utlignet tidlig i andre omgang, men to sene mål av Morgan Whittaker påførte de røde et smertelig nederlag, som betyr at Derby leder serien på målforskjell og i tillegg har en kamp mindre spilt.

Mål nummer 26

Liverpools utligningsmål tre minutter ut i annen omgang kom etter at Abdi Sharif spilte gjennom Neco Williams på høyreflanken. Forsvarsspillerens presise innlegg var mat for Duncan, som gjorde sitt 26. mål for sesongen.

Etter utligningen presset Liverpool for et vinnermål, og Elijah Dixon-Bonner var nær ved å gi gjestene ledelsen etter en times spill.

Barry Lewtas kastet etter hvert innpå Paul Glatzel, uten at storscoreren klarte å finne veien til nettmaskene denne gang.

Istedet var det Derby som hadde et ekstra gir å sette inn i sluttminuttene, med to scoringer av Whittaker. Den siste i det 77. minutt.

Liverpools lag: Atherton, N. Williams (Walls 69), Larouci, R. Williams, Boyes, Ritaccio (Longstaff 76), Sharif, Clarkson, O’Rourke (Glatzel 64), Duncan, Dixon-Bonner.

Ubenyttede reserver: Jaros, Cain