– Vi trenger ikke legge enda mer press på dommerne

Kontroversielle avgjørelser har satt sitt preg på Premier League-helgen.

10. mar 2019 kl 19.33 Einar Kvande

Manchester City fikk godkjent en scoring som skulle ha vært annullert for offside i 3-1 seieren over Watford, mens Burnley fikk godkjent en scoring som skulle vært annullert for angrep på keeper mot Liverpool. På pressekonferansen etter 4-2 seieren ble Jürgen Klopp spurt om det er viktig at dommerne tar korrekte avgjørelser i ligainnspurten.

– Det er veldig viktig at avgjørelsene blir korrekte, men vi trenger ikke legge enda mer press på dommerne. Den siste delen av sesongen er den avgjørende delen av sesongen. Det er det for oss alle, slo Liverpool-manageren fast.

Må ha flaks

– Jeg har alltid sagt at for å vinne noe må du ha litt flaks. Jeg tror at dersom Andre Marriner hadde hatt bedre sikt til situasjonen ville han trolig ha blåst, men det må dere spørre ham om. Jeg aner ikke om han mener det var en helt grei avgjørelse.

– Dommeravgjørelser vil alltid påvirke kamper, men det hjelper ikke å legge enda mer press på dommerne. Jeg tror de gjør alt de kan for å blåse korrekt.

– Det vil komme enda flere vanskelige situasjoner frem til sesongen er over. Vi må sørge for at vi gjør nok på riktig måte, slik at det ikke får særlig mye å si for oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]