Arsène Wenger hyller Klopp, Salah og Liverpool

Den tidligere Arsenal-manageren roser Jürgen Klopps evne til å rekruttere og utvikle spillere.

29. apr 2019 kl 23.35 Hans Christian Boge-Fredriksen

Mohamed Salah har mottatt enorme mengder med hyllest etter overgangen til Liverpool for snart to år siden. Arsène Wenger er intet unntak.

– Mohamed Salah er en fantastisk spiller. Han blomstret i Liverpool etter å ha vært veldig bra i Roma, sier Wenger til BeIN sports.

– En av de beste spillerne i verden

Etter en fantastisk debutsesong på Merseyside, noterte Salah seg for 32 scoringer i ligaen – noe som ga han toppscorertittelen. Nå leder Salah nok en gang an i det racet, med sine 21 fulltreffere så langt denne Premier League-sesongen.

– Han er en sensasjonell spiller. Han falt litt etter VM, men de siste uke har han klart å komme tilbake til sitt beste, og han er en av de beste spillerne i verden akkurat nå, mener Wenger.

Wenger var Arsenal-manager i to kamper mot Salah som Liverpool-spiller. Egypteren scoret et mål i begge kampene mot den franske veteranen.

Liverpool plukket opp storscoreren for litt i underkant av 37 millioner pund, noe man kan se tilbake på som et røverkjøp.

– Du må gi honnør til Liverpool, med så mange klubber ute på markedet, å klare og snike til seg en spiller som han, viser at de gjorde en veldig bra jobb, sier Wenger.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]