VANT IGJEN:  Liverpool slo Chelsea og topper Premier League med 85 poeng.

– Bare idioter vil nevne Leicester-kampen

Jürgen Klopp er interessert i å diskutere hvor det eventuelt gikk galt dersom laget hans ikke vinner ligaen.

Liverpool er del av en av de mest spennende tittelkampene i nyere tid, og alt tyder på at laget som ender på andreplass i mai vil ha vært det laget i historien som har tatt flest poeng uten å løfte pokalen.

Manchester United har den tidligere rekorden med 89 poeng på andreplass. Dersom Liverpool og Manchester City vinner sine gjenstående kamper, vil Liverpool ende på 97 poeng uten å vinne Premier League.

Jürgen Klopp er ikke interessert i å høre på de som snakker om hvor det eventuelt gikk galt.

– Veldig smarte folk vil komme ut og si «ja, dere burde ha vunnet mot Leicester, da ville dere vunnet serien». Det er bare drittpreik. Folk og idioter som nevner slike ting, sier han til Liverpool Echo.

– Jeg er så stolt over det guttene gjorde i dag. Jeg elsket, elsket, elsket atmosfæren. Det var utmerket. La oss prøve å gjøre det igjen sju ganger til, og se hva vi sitter igjen med.

Bryr seg ikke om City

Manchester City gjorde jobben borte mot Crystal Palace før Liverpool var i aksjon i dag. Det kunne potensielt hatt en påvirkning på spillerne med det presset som er med å være i en tittelkamp - men Klopp sier at det ikke har betydning.

– Vår største utfordring er alltid det å måtte møte verden utenfor. Dere og andre folk. Vi tenker ikke slik. Vi spiller vårt spill.

– Dersom City taper i dag, og vi finner ut av det fem minutter før kampen fordi noen vil fortelle oss at City tapte, så vil ikke det være noen hjelp. Da mister du fokus.

– Vi vil bare prøve å ta så mange poeng som mulig. Hvor mange er det nå? 85?Med fire kamper igjen, så 97. La oss prøve på det. Dersom det er nok, så er det perfekt. Om ikke, så er det ikke noe vi kan gjøre med det. Det var ikke der eller der vi tapte ligaen eller noe sånt.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.06.2019 kl 19:55

Slik gikk det med de utlånte forrige sesong

+
16.06.2019 kl 14:30

Liverpools supertrio scoret 69 mål forrige sesong

Salah, Mané og Firmino har til sammen scoret 158 mål de to sesongene de har spilt sammen.

+
16.06.2019 kl 13:24

Sarri forlater Chelsea og tar over Juventus

Italieneren ble bare én sesong på Stamford Bridge.

+
16.06.2019 kl 09:26

Det skulle ikke mye til for å starte sommerens villeste overgangsrykte

En retweet fra The Times-journalisten Paul Joyce var nok.

+