Chelsea-manageren kan velge fra skadefri stall

Maurizzio Sarri har ingen førstelagsspillere på skadelisten.

13. apr 2019 kl 12.04 Arild Skjæveland

Chelsea har vært gjennom en tøff uke, med lokaloppgjør mot West Ham på mandag, og kvartfinale i Europa League i Praha på torsdag.

Laget har flydd direkte til Merseyside på fredag, og vil trene på Evertons treningsfelt Finch Farm.

– Det blir tøft for oss å møte Liverpool, men nå er alle kamper vanskelige. Liverpool er et av de beste lagene i England for øyeblikket. De nådde Champions League-finalen i fjor, og på Anfield er det alltid tøft, sier Maurizzio Sarri til Chelseafc.com.

Ingen på skadelisten

Italieneren kan velge fra en skadefri tropp. De to eneste spillerne som er skadet, er unggutten Ethan Ampadou og midtbanespilleren Marco van Ginkel. Ingen av dem har spilt en ligakamp denne sesongen.

Sarri forteller at troppen hans er i god forfatning.

– Vi vet om farene med denne kampen, men vi vet også at dersom vi kan spille opp mot 100 prosent av potensialet vårt kan vi ta poeng hvor som helst. Vi er veldig bra både fysisk og mentalt akkurat nå, sier han.

– Liverpool er under press, men det er normalt. Dersom du ønsker å vinne Premier League må du spille under press i lange perioder om gangen, men det er et positivt press. Du kan være nervøs, men du har også mye motivasjon så det er mer positivt enn negativt.

– For øyeblikket kjemper vi om topp fire, så vi trenger poeng. Vi vet at det blir tøft i Liverpool, men vi vil prøve på alle mulige måter.

Før kampen blir det markering for at det på mandag er 30 år siden Hillsborough-tragedien. Det vil bli holdt ett minutts stillhet.

– Det er en fin mulighet for supporterne våre å vise respekt, og jeg er sikker på at de vil gjøre det i Liverpool, sier manageren.

Liverpool - Chelsea spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]