Coutinho drømmer om å slå ut United - og et gjensyn med Liverpool

Barcelona spiller kvartfinale borte mot Manchester United på onsdag.

7. apr 2019 kl 15.17 Arild Skjæveland

Neste uke er det duket for de første kvartfinalene i Champions League. Liverpool skal møte Porto, og vinneren skal møte vinneren av Barcelona og Manchester United i en semifinale.

Dersom Liverpool tar seg til finale, kan det bli et gjensyn med Philippe Coutinho som ble solgt til Barcelona i januar 2018.

– Det ville vært en drøm å spille på Anfield igjen, og en eksplosjon av ulike følelser helt sikkert. Men jeg må være ærlig og si at jeg ville foretrukket å møte Liverpool i en finale, sier brasilianeren til The Mirror.

– Jeg er glad for at Liverpool gjør det så bra i år. Jürgen Klopp er en stor trener, og det var bare et spørsmål om tid før laget ville prestere slik som de gjør. De har en utrolig sesong, men det samme har vi og jeg fokuserer først og fremst på Barcelona, sier han.

Lørdag kveld tok Barcelona et stort steg mot et nytt ligagull, da de slo utfordrer Atletico Madrid 2-0 på Camp Nou.

Vil slå ut United

Selv om Barcelona har gjort det bra, har Coutinho hatt en vanskelig sesong. Han har fått mye kritikk for sitt spill.

Nå håper han på å slå ut Manchester United av Champions League. Den første kampen er på Old Trafford.

– Dersom de piper på meg og Luis Suarez, så er det normalt på Old Trafford, på grunn av laget vi tidligere spilte for. Det vil ikke gjøre noen forskjell for meg. Det vil om noe oppmuntre meg til å spille bedre, og være enda mer fokusert, sier han.

– Jeg vet at kampene mot Manchester United er spesielle. Jeg lærte hva de betyr gjennom tiden min i Liverpool da vi levde så intensivt med supporterne. Jeg har det i minnet, selv om dette handler om noe annet. Dersom Barcelona slå United ut av Europa vil jeg få dobbel glede av det.

– Jeg vet at Liverpool-supporterne vil støtte oss mot United, men de vet at vi senere kan møte dem på Anfield, og da vil jeg være der med Barcelona og ønske å vinne.

Liverpool - Porto spilles tirsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport 1. Manchester United - Barcelona spilles onsdag kl. 21.00 på Viasport 1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]