Uavgjort-statistikken som nesten ikke er til å tro

Det har gått usedvanlig lang tid siden siste uavgjort-kamp i Premier League.

19. apr 2019 kl 21.07 Einar Kvande

Hvor har det blitt av uavgjort-resultatene i Premier League. Optas Duncan Alexander postet en utrolig statistikk på sosiale medier denne uken.

Han avslørte at det har gått en måned siden det sist ble spilt uavgjort i den engelske toppdivisjonen.

Den siste uavgjortkampen i Premier League var Bournemouth - Newcastle den 16. mars, som endte 2-2.

Det var også nære på at kampen ikke endte uavgjort. Newcastle reddet ett poeng i sluttminuttene, takket være en flott volley fra Matt Ritchie.

Før det var forrige uavgjort-kamp Chelsea - Wolves på Stamford Bridge, som endte 1-1 den 10. mars.

Etter den nevnte kampen mellom Bournemouth og Newcastle har det vært spilt 33 Premier League-kamper, som alle har endt med en seierherre og en taper.

Halvannen måned siden sist Liverpool spilte uavgjort

Liverpool har spilt uavgjort i sju av 34 ligakamper denne sesongen. Siste uavgjortkamp var den målløse forestillingen mot Everton på Goodison Park den 3. mars. Helgen før ble det også målløst mot Manchester United på Old Trafford.

I slutten av januar og begynnelsen av februar spilt de røde uavgjort 1-1 i to kamper på rad, hjemme mot Leicester og borte mot West Ham.

I første halvdel av sesongen ble det 1-1 borte mot Arsenal tidlig i november. Før det ble det 0-0 på Anfield mot Manchester City i begynnelsen av oktober, og 1-1 borte mot Chelsea i slutten av september.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]